Модні тканини та нові образи сезону 2021

4-8-2021

Жіноча мода в 2021 році в повсякденному одязі схильна до м’яких форм, фактурних тканин і натуральної краси. Багато відомих брендів працюють в характерному стилі ретро, практично не вдаючись до сучасних елементів крою та декору в одязі. 2021 рік можна назвати роком м’якості і комфорту. Це добре простежується на фото новинок з модних подіумів, якщо вам до вподоби індивідуальність, краще щось сшити самому, чи замовити у майстра, дивіться нову колекцію тканин за посиланням mir-tkaney.com.ua, обирайте для себе та створюйте новий модний образ.

2021 для жіночих образів характерні м’які відтінки, використання масивних трикотажних виробів. Практично весь модний одяг виконується з трикотажу з різною фактурою в’язки.

Це жіночі сукні в стилі бохо, в’язані гачком. Мода в 2021 році стала більш простою, комфортною і доступною. На перший план вийшов одяг для відпочинку і всілякі інсталяції, які намагаються обіграти дану тему в діловому або вуличному стилі. До новинок можна віднести застосування різних м’яких матеріалів: вельвету, оксамиту, тонкого хутра.

Хутро можна зустріти в найнесподіваніших образах. Стали дуже популярні розкльошені сукні, виконані зі штучного ворсового матеріалу. До модних запозичень віднесемо і чоловічі джоггери, що зустрічаються в ділових колекціях і часто поєднувані з яскравою нестандартною кліткою. Влітку все також в моді сукні в квіточку, але в цьому сезоні вони доповнені оригінальними капелюшками. Квітковий тренд з’явився і в» теплих » колекціях. Можна побачити спідниці з мохеру і пальто з кашеміру, прикрашені квітковою вишивкою.

Якщо уважно придивитися до модних колекцій, особлива увага приділяється звичайній жінці з натуральним макіяжем або навіть його відсутністю. У моді-легка, продумана недбалість. Розкішні моделі все також грають на якості матеріалу. Такі вироби виготовлені з високоякісної шкіри, дорогих тканин і хутра. Часто багато прикрашені вишивкою.

Мода в жіночому одязі-нові кольори

2021 рік – це час натуральності і свободи самовираження. Не особливих вимог в одязі, але є добре виражений стиль. Його можна охарактеризувати, як ультра-вільний, що поєднує домашні і вільні образи. Колірна гамма цього року-спокійна, натуральна. Модні кольори — неяскраві і приглушені.

Наведемо кілька виграшних колірних палітр:

білий з блакитним — в поєднанні букле і джинсової тканини;

сірий з білим і сріблом – класичний діловий образ доповнюється металізованими акцентами;

класична чорно-біла палітра;

яскраві «весняні» відтінки – палева троянда, гірчично-жовтий, ніжно-блакитний, приглушена охра;

на вечір – яскраві контрастні поєднання на основі чорного кольору; в моді також чистий металік. Щоб підібрати модний образ, досить взяти за основу природні відтінки. Вони, як правило, неяскраві.