Моменти щастя: рідні Анастасії Заворотнюк поділилися рідкісними кадрами з весілля з Петром Чернишовим

700

11 років тому зірка серіалу «Моя прекрасна няня» Анастасія Заворотнюк і екс-фігурист Петро Чернишов скріпили свої відносини узами шлюбу. Вперше вони зустрілися в 2007 році на зйомках популярного шоу «Танці з зірками» і між ними одразу проскочила іскра взаємної симпатії. Вже влітку наступного року Петро зробив Анастасії пропозицію і в жовтні вони повінчалися, вибравши для церемонії невеликий красивий містечко Форос в Криму.

Як почався наш роман? Ми не дивилися один за одним. У нас не було цукерково-букетного періоду. Ми один раз подивилися один на одного. . . і все зрозуміли. Так все і відбувається, коли ти зустрічаєш свою людину! – говорила про чоловіка Заворотнюк.

© Instagram @a_zavorotnyuk

У жовтні минулого року в родині артистів відбулася радісна подія – у них народилася дочка, яку назвали Милою. Кілька місяців зоряним батькам вдавалося приховувати цю новину, а в березні вони вирішили скасувати режим секретності і відверто розповіли про свою радість і показали малу.

Для подружжя донька стала першим спільним дитиною. Також у Анастасії є 23-річна донька Ганна і 18-річний син Майкл від шлюбу з бізнесменом Дмитром Стрюковим. В інтерв’ю журналу Hello Анастасія розповіла, що старші діти дізналися про те, що у них буде сестричка, коли йшов 5 місяць вагітності. У пологовий будинок з Заворотнюк поїхав не тільки чоловік, але і син, старша дочка познайомилася з Милою лише через 3 місяці після її народження.

У мене троє таких різних дітей! І коли я тримаю на руках маленьку Мілу, я бачу в ній і Аню, і Майкла, це якийсь неймовірний дар! — розповіла Анастасія.

© Instagram @a_zavorotnyuk

А сьогодні рідні актриси поділилися в соцмережах серією унікальних кадрів з вінчання і весілля Анастасії і Петра.

Рівно 11 років тому відбулося вінчання цій прекрасній пари. Від усієї сім’ї, від друзів і близьких, ми хочемо привітати Настю і Петра з цією особливою датою! У житті бувають різні періоди, радісні або складні, і дуже-дуже важливо, коли ти можеш повністю розділити з коханою людиною. Ви завжди були єдині, і зараз ми абсолютно впевнені, що удвох ви подолаєте всі. Ваша пара — абсолютне підтвердження того, що справжня любов існує. Тому сьогодні — за ЛЮБОВ! Ми віримо, що вона володіє цілющою силою і творить дива!

© Instagram @a_zavorotnyuk
© Instagram @a_zavorotnyuk

Читайте також:Анастасія Заворотнюк має смарагдовий перстень знаменитої Хюррем-султан

Шанувальники не тільки залишають свої привітання для зіркової пари, але і пишуть слова підтримки і добрі побажання всієї сім’ї актриси.

Вітаю мого чудового партнера і колегу, Петра Чернишова та Анастасію Заворотнюк з такою датою!!!💖 Ви приголомшлива і любляча пара, яка разом подолає всі негаразди!!! 💯 P. s. А всім небайдужим до життя Насті, не вірте всій жовтій пресі і чуток, які спикулируют на людських емоціях!!! (Тетяна Навка)

Хай буде все добре! Хлопці, тримайтеся разом, Ви молодці! Анастасія, Вам міцного здоров’я та удачі з усім впоратися, якщо є шанс. Діти, Вам сил, терпіння та мужності. Йти просто вперед і не звертайте на все, що зараз навколо Вашої родини. Все буде добре! Удачі!

Выздоравливайте Настя!Щастя прекрасній родині!

Настяяяя одужуй быстреее!!!! Серцем і душею ми з тобою!! Няня наша любимаяяяяя!

© Instagram @a_zavorotnyuk

На жаль, зараз Анастасія Заворотнюк не з’являється на публіці, так як проходить лікування в одній зі столичних лікарень. Рідні актриси вчора зробили офіційну заявляение з приводу її стану і закликали не вірити заголовків у пресі, а також попросили залишити їх у спокої.

Ми щиро вважаємо, що важливо ділитися радістю, а важкі ситуації кожен переживає по-своєму і має на це повне право. І це право треба поважати, вона — в пріоритеті перед всяким цікавістю і нетерпінням.

Фото на анонс: Instagram @a_zavorotnyuk