Мода по-королівськи, доступна всім: Меган Маркл випустить свою колекцію одягу

470

Багато світові засоби масової інформації зараз обговорюють новину про те, що Меган Маркл стала запрошеним редактором британського видання Vogue. Однак це ще не все, що здатне вразити шанувальників Сассексов…

Читайте також:Сукні-пенали і спідниці-олівці: вбрання Меган Маркл представлять на виставці

З’ясувалося, що дружина принца Гаррі всерйоз захопилася світом моди. У співпраці з такими брендами, як Marks & Spencer, Jigsaw, John Lewis та Misha Nonoo, титулована особа створила капсульну колекцію одяг, адресовану мешканкам Великобританії. Про це поінформував королівський оглядач Омід Скобі.

Це не тільки дозволяє нам бути частиною історії один одного, це нагадує нам про те, що ми разом, — процитував Меган Маркл у своєму Твіттері журналіст.

© Twitter @scobie

Як зазначають західні видання, капсульна колекція буде доступна вже в кінці цього року. Її особливість у тому, що на кожний придбаний предмет одягу інший буде пожертвувано потребує жінці.

Читайте також:Подзвони мені, подзвони: Кейт Міддлтон відкриває телефон довіри для мам

Нагадаємо, в січні 2019 року Меган Маркл взяла під своє заступництво благодійну організацію Smart Works, мета якої — надання допомоги безробітним жінкам, які прагнуть повернутися в професію, шляхом надання безкоштовної одягу і проведення співбесід. Система «один на один» буде підтримуватися Smart Works, допомагаючи тим, хто потребує допомоги британкам.

© Instagram @sussex.meghan

Нагадаємо, розробка благодійної модної колекції припала на вагітність Меган Маркл. Це обставина вразило й захопило багатьох користувачів Мережі, адже очікування малюка зазвичай вносить корективи в робочий процес.

З нетерпінням чекаємо на презентацію колекції, створеної за участю герцогині Сассекской!

Фото на анонс: Instagram @sussex.meghan