Мої тигрулі: Ігор Сівов показав відео з Нюшею і донькою з прогулянки по Сочі

1661

Ганна Шурочкіна, більш відома під творчим псевдонімом Нюша, в листопаді минулого року вперше стала мамою. У них з чоловіком, спортивним функціонером Ігорем Сивовым, народилася дочка. Зіркова пара поки що приховує обличчя і ім’я дівчинки, щоб уберегти її від агресивного уваги журналістів і шанувальників.

Ганна та Ігор — активні користувачі соцмереж і зрідка діляться в особистих блогах сімейними кадрами і відеороликами. Наприклад, нещодавно співачка показала ігровий простір своєї маленької доньки і її улюблені ігри. Дитина грає на розвиваючому килимку-пазлі, який в майбутньому стане її помічником у вивченні букв. Серед іграшок — м’ячики, книжки та різні забави, які напевно шелестять і всіляко розважають дитини.

© Instagram @nyusha_nyusha

А чоловік Нюши буквально днями поділився корисними для батьків лайфхаками: як без проблем подорожувати по всьому світу з грудним малюком. По-перше, варто запастися часом і підлаштовувати режим малюків під свій графік, а самим бути максимально включеним у процес. Також Ігор Сівов рекомендує взяти з собою термос з гарячою водою, підгузки та харчування. При зльоті і посадці варто обов’язково нагодувати і напоїти дитину, щоб уникнути дискомфорту з вушками.

Игорь Сивов с детьми© Instagram @igorsivovv

Зараз сім’я співачки насолоджується подорожжю в Сочі. І сьогодні чоловік Нюши зробив справжній подарунок шанувальникам, опублікувавши в особистому блозі тепле сімейне відео вечірньої прогулянки по Сочі разом з дружиною і донькою. Сівов зворушливо назвав своїх улюблених жінок тигрицами і захопив фанатів трепетним ставленням до дружини.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 28, 2019 at 2:51am PDT

До речі, нещодавно чоловік співачки зворушливо зізнався Нюше в любові:

Сьогодні я прокинувся вранці і зрозумів, як же люблю. Як щасливий від того, що у мене є улюблена, до якої адресовані мої щирі зізнання в любові… Любов неможливо виміряти подарунками, вчинками, словами, поцілунками, бо вона живе всередині нас. І неважливо, скільки вам років, адже серце здатне відчувати море різних емоцій незалежно від віку! Любов народжує те вічне, трепетне і незабутнє відчуття, що оспівують поети і письменники, що незабутньо через роки. Вона приносить щастя. Я саме зараз усвідомив, що таке життя, що значить жити і любити, а головне бути коханим. ❤️ — він написав в особистому блозі.

Нагадаємо, донька стала первістком для Нюши, у Ігоря Сивова від першого шлюбу є двоє синів, з якими він чудово спілкується. Його перша дружина не проти, щоб хлопчики бачилися з новою обраницею екс-коханого.

Игорь Сивов с певица Нюша с детьми© Instagram @nysha_nysha, @igorsivovv

Читайте також:

  • Ранок з мамою: співачка Нюша відкрила личко доньки
  • «Я закохалася в цю крихітку»: сестра Нюши розповіла про першу зустріч з племінницею
  • Дружина Володимира Шурочкіна показала дитяче фото співачки Нюши з сестрою
Фото на анонс: © Instagram @nysha_nysha, @igorsivovv