Насмішила: Олексій Ягудін поділився забавним відео з донькою

479

Заслужений фігурист і Олімпійський чемпіон Олексій Ягудін і відома фігуристка Тетяна Тотьмяніна разом вже більше 10 років, незважаючи на те, що офіційно свої відносини видатні фігуристи оформили лише в лютому 2016 року.

Вони щасливі у шлюбі і виховують двох дочок, 9-річну Єлизавету і 3-річну Мішель, яких папа ласкаво називає «ягудинками». Зоряний батько часто радує численних шанувальників кумедними сімейними відеороликами та кадрами з дочками. Особливо відрізняється молодша спадкоємиця Олексія, чарівна Мішель, яка вже стала маленькою зірочкою соцмереж.

© Instagram @alexei.yagudin

Олексій часто зізнається в коханні своїм дівчаткам і пише, що хоче ще одну донечку:

Мої сердечка! Так…….потрібно ще одну принцесу.

© Instagram @alexei.yagudin

Сьогодні маленька Мішель знову вразила шанувальників зоряного сімейства! А вся справа в тому, що маля поки ще не вимовляє літеру «р», з-за чого деякі слова звучать дуже смішно.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Tony Yagudin (@alexei.yagudin) on Jul 4, 2019 at 7:13am PDT

Не всі читачі особистого блогу спортсмена відразу зрозуміли, що хотіла сказати дівчинка, але їх всіх потішив цей ролик:

Дуже екзотична риба😂. Мишелька-просто принадність.

Красуня! І так класно повідомляє меню, що будь-яка реклама відпочиває! Відразу хочеться до вас на вечерю…

😁 😁 Либа і леба ! Всім зрозуміло ?!,, Сонечко яскраве 😘😘😘 рости здоровоой ! 🍓🍓🍓

Варто відзначити, що молодша дочка – копія мами, а ось старша, Лізонька, дуже схожа на свого тата. І на фото з дочками в стилі family look, яке нещодавно з’явилося на особистій сторінці фігуристки, це прекрасно видно:

© Instagram @tatianatotmyanina

До речі, минулої осені Тетяна стала героїнею чергового номера журналу «Домашній» і у відвертому інтерв’ю поділилася секретомих з Олексієм сімейного щастя.

Жінка завжди повинна бути для свого чоловіка гарною, цікавою і позитивною. Не варто навантажувати коханого своїми проблемами. Для цього є подружка або подушка. Треба вміти справлятися з усім, а якщо не виходить – звернутися до психолога. Ну і головне – це бажання двох бути разом.

© Instagram @alexei.yagudin
Фото на анонс: @alexei.yagudin, @tatianatotmyanina