Міні-тато: син Олександра Овечкіна в хокейній формі привітав батька з днем народження

1359

17 вересня Олександр Овечкін відзначив день народження – хокеїстові виповнилося 34 роки. Проте це свято спортсмен зустрічав у ресторані в колі сім’ї та друзів, а на хокейному полі. Правда, близькі йому люди все-таки були поруч. Анастасія Шубская прийшла підтримати чоловіка разом з сином Сергієм. Хлопчик виглядав як точна копія тата – зіркові батьки одягли його в хокейну форму. Син вручив папі повітряні кульки, на яких було написано привітання. У своєму особистому блозі в соцмережах Шубская опублікувала фото чоловіка і сина, а також милі відеоролики.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 17, 2019 at 11:43am PDT

З днем народження наш @aleksandrovechkinofficial ! Найголовніше здоров’я тобі, залишайся таким же добрим, чуйним, щирим , чуйним і цілеспрямованим! Будь щасливий, рідний! Ми тебе любимо і завжди будемо поруч❤️ — написала дружина хокеїста.

© Instagram @nastyashubskaya

Інтернет-користувачі приєдналися до привітань:

Здоров’я міцного бажаю🙏🏻

Олександра Михайловича з днем народження! Виконання всіх бажань і нових висот, перемог і нагород! Здоров’я і благополуччя сім’ї і батькам! 🔥

© Instagram @nastyashubskaya

Від усієї душі вітаємо Сашу з днем Народження, а сім’ю з іменинником❤️🥳

А місяць тому день свій перший день народження відзначав син зоряної пари. У серпні Сергійкові виповнився один рік! Батьки влаштували для сина розкішний свято в стилі мультфільму «Бос молокосос».

Читайте також:Шоу з блискавкою, незвичайні тварини і дискотека: Олександр Овечкін і Анастасія Шубская з розмахом відзначили перший день народження сина

На святі були присутні не тільки аніматори, але і контактний зоопарк з альпаками і поросятами. В честь свята Анастасія та Олександр навіть показали шанувальникам обличчя сина, що приховували протягом усього цього часу.

© Instagram @nastyashubskaya

Напередодні дня народження Сергія в сім’ї Овечкіних відбулася ще одна важлива подія – хрестини малюка. Таїнство пройшло в Данилівському монастирі.

© Instagram @nastyashubskaya

Нагадаємо, що Анастасія Шубская і Олександр Овечкін разом з 2015 року. У 2016 році пара розписалася в США, а через рік влаштувала пишне весілля в Росії. На заході були присутні багато вітчизняні зірки.

Фото на анонс: особистий блог зірки