Містер рок-н-рол: Денис Клявер поділився забавним відео з танцем однорічного сина

782

Співак та щасливий батько Денис Клявер успішно займається своєю вокальною кар’єрою і виховує трьох дітей: синів Тимофія (17) і Даніеля (6), а також дочка Евелін (15). Старшого сина Денису Кляверу народила його друга дружина Юлія, дівчинку подарувала артистові співачка Єва Польна, а молодший син народився у шлюбі Дениса з нинішньою дружиною Іриною. Зоряний батько регулярно ділиться теплими родинними моментами в особистому блозі і розповідає новини про успіхи своїх спадкоємців.

© Instagram @denisklyaver

Днями самий молодший член родини Клявера, Даніель, відсвяткував свій 6-й день народження. Екс-соліст групи «Чай удвох» зворушливо привітав сина зі святом.

З днем народження, містер рок-н-рол! А також містер позитив і обоян.Ти наше щастя, наша світлість, наша радість, яка вічно заражає всіх навколо своєї пустотливою усмішкою. Ростеш справжнім чоловіком! Сильним, порядним, уважним, небайдужим і з великим серцем.Дай Бог міцного здоров’я тобі, мій молодшенький!Упевнений, попереду у тебе багато гучних перемог та яскравих звершень.А ми завжди поруч, твої мама і тато, — написав він.

© Instagram @denisklyaver

Читайте також:«Мій маленький художник»: Денис Клявер зворушливо привітав дочку з Днем народження

Численні шанувальники артиста залишили безліч привітань для Даніеля і його знаменитих батьків. А Денис Клявер опублікував рідкісне архівне відео, на якому імениннику всього кілька місяців. Незважаючи на це, він намагається танцювати свій перший танець під легендарну пісню Джо Кокера «You can leave your hat on».

Дякую всім за привітання і побажання, дорогі татусеві фоловерів. Ловіть мій святковий танець. Берег до весілля, але немає сил більше чекати, — жартівливо підписав пост Клявер.

View this post on Instagram

A post shared by Денис Клявер (@denisklyaver) on Sep 24, 2019 at 10:23am PDT

Шанувальники дякують улюбленого співака за заряд гарного настрою і, крім компліментів, продовжують залишати привітання Даніелю.

Мої вітання батькам!!! Нехай у нього все буде добре і міцного здоров’я!!! Ну а танець взагалі вище всяких похвал)))

Майбутня зірка сцени) дуже кумедний малюк. Спасибі вам Денис!

10 раз переглянула… до сліз сміялась… природжений танцюрист

Читайте також:Запалює! 8-місячна дочка Еміна навчилася танцювати… тверк

До речі, в одному з інтерв’ю Клявер зізнався, що він суворий батько і намагається виховувати спадкоємців своїм позитивним прикладом.

Батько я рідкісний. Добрий, справедливий, але суворий. Взагалі я дуже ласкавий, я обожнюю своїх дітей, але дуже тверезо до них ставлюся. У мене немає улюбленців. Напевно, це в першу чергу заслуга моїх дітей, тому що вони теж дуже ласкаві. Я завжди намагаюся відповідати за свої слова, тому що я прекрасно розумію, що мами з ними постійно, а тато — рідко. Мій тато теж був рідко, але для мене він все одно був непохитним авторитетом. Коли ти виростаєш, то розумієш, що як такого виховання і не повинно бути, найкраще виховання — це приклад. Намагаюся бути прикладом для своїх дітей, і, до речі, це мене часом ставить у певні рамки і є деяким стимулом для досягнення якоїсь мети.

© Instagram @denisklyaver

До речі, вересень в родині співака багатий на дні народження. На початку вересня відсвяткувала свої іменини дружина Дениса Ірина.

Нагадаємо, що зоряна пара разом вже більше 10 років. Цього літа вони відзначили фаянсовий весілля – 9 років у шлюбі. Денис та Ірина познайомилися абсолютно випадково — в банку, де вона тоді працювала. Однак співак був пов’язаний узами шлюбу та стосунки почалися пізніше, коли він розлучився. Весільне торжество відбулося в місті Пушкіно під Санкт-Петербургом і на нього зібралися близькі друзі та рідні пари.

З Іриною мені дуже пощастило. Вона та жінка, яку я шукав дуже довго. Тому що наші відносини будувалися на дуже цинічне підході з мого боку. У мене було вже два шлюбу… Трагічно і моторошно, коли всі раптом ламається. Я дуже переживав кожен раз і тому вирішив, що тепер поруч зі мною буде тільки та людина, з якою мені буде комфортно на сто відсотків. Я склав собі список, у якому всі якості були вказані — як зовнішні, так і внутрішні. Так співпало, що я її зустрів. Більш того, вона мене ще й полюбила. Ну ось ми вже багато років разом, а як ніби тільки вчора зустрілися, — з ніжністю говорить про дружину Денис.

© Instagram @denisklyaver
Фото на анонс: Instagram @denisklyaver, @of_fan_club_denis_klyaver