Найзатишніше місце в будинку: Ганна Михайлівська показала свою нову кухню

530

30-річна Ганна Михайлівська – одна з найталановитіших і чарівних актрис російського кіно, який успішно поєднує з кар’єрою виховання сина Мирослава, якому в липні виповниться 4 роки. Зіркова матуся з радістю ділиться хронікою його дорослішання в особистому блозі.

Шанувальники актриси знають, що вона дуже любить готувати. Ганна не раз зізнавалася, що обожнює пробувати нові цікаві рецепти і до речі, часто ділиться своїми знахідками.

Мама на кухне: 10 простых рецептов от Анны МихайловскойМама на кухні: 10 простих рецептів від Ганни Михайлівській

А днями знаменитість розповіла про своєму заміському будинку, у якому вона живе з сином більшу частину року. Шанувальники оцінили її пост і знаючи любов Анни до готування, попросили показати саме тепле і затишне місце в будинку – кухню. У ці вихідні артистка виконала їх прохання і поділилася серією кухонних фотографій.

Ми хотіли класичну кухню в спокійних тонах, щоб гармоніювало з усім іншим дизайном в будинку. Я взагалі люблю спокійні тони, все-таки будинок — це насамперед місце для відпочинку і хочеться, щоб усе сприяло гармонійному самопочуттю. Ну і звичайно, на дачі є місце для польоту фантазії, кухня вийшла практично 8 погонних метрів, чого рідко можна дозволити собі в умовах міських квартир. Робити ремонт і займатися підбором меблів виявилося не таким жахливим, навіть кльовим заняттям! – поділилася Ганна з читачами свого блогу.

Новая кухня Анны Михайловская© Depositphotos, Instagram @anna_mihailovskaya

Шанувальники прийшли в захват від кухні улюбленої актриси і крім щирих компліментів, просять частіше ділитися рецептами і барвистими фотографіями приготованих страв.

Ого! Немає слів) не кухня… Мечтаааа!!! Покажіть, що ви там готуєте?))

Кухня чудова, але головне що в ній добре гормонируете ви, Аня!

Ганнуся так ви не тільки гарна мама, але прекрасна господиня!

Анна Михайловская с сыном© Instagram @anna_mihailovskaya

До речі, в одному з інтерв’ю Михайлівська зізналася, що не сидить на дієтах і цілком може собі дозволити десерт або шоколад. Головне, на думку актриси, у всьому знати міру і не переїдати.

Я намагаюся менше їсти мучного (булочок і хліба) і не наїдатися на ніч дивлячись. У всьому повинна бути міра: хочеш чогось смачненького, не потрібно з’їдати весь торт, досить пари шоколадних цукерок, а іноді їх можна замінити і яблуком. І, звичайно, важливо вживати здорову їжу: м’ясо, свіжі салати, фрукти.

Анна Михайловская© Instagram @anna_mihailovskaya

Нагадаємо, що раніше Ганна Михайлівська була одружена з колегою, актором Тимофієм Каратаевым. Незважаючи на те, що зіркове подружжя розлучилося влітку минулого року, вони зуміли зберегти прекрасні відносини. Тимофій приймає активну участь у вихованні спадкоємця і часто з ним бачиться. Наприклад, зараз проводить разом з ним відпустку.

Тимофей Караваев с сыном от Анны Михайловской© Instagram @timofey_karataev

До речі, нещодавно своєю новою кухнею похвалилася колега Анни Михайлівській – актриса Глафіра Тарханова, яка вибрала італійські фасади з натурального дерева кольору стебел лаванди.

Читайте також:

  • Глафіра Тарханова показала свою нову кухню
  • Ганна Михайлівська розповіла, з ким залишає сина під час зйомок
  • Знову наречена? Ганна Михайлівська опублікувала фото у весільній сукні
Всі фото: © Instagram @anna_mihailovskaya