Найщасливіший день: Валерій Меладзе розповів про народження сина в Іспанії

579

Валерій Меладзе – не тільки успішний музикант, але і прекрасний батько. Артист виховує 5 дітей. Від першої дружини Ірини в нього три дочки — 29-річна Інга, 20-річна Софія та 16-річна Орися. А від другої дружини — Альбіни Джанабаєвої — два сина. Старшого звати Костянтин (15) на честь брата співака, а молодшого — Лука (5).

© Instagram @meladzevalerian

Вчора Меладзе дав відверте інтерв’ю дружини репера Мота, Марії Мельникової, в якому висловив свою думку про сучасну музику, а також поділився деякими подробицями особистого життя. У розмові з ведучою музикант зазначив, що в його житті було рівно 5 найщасливіших днів — коли народилися його діти. Докладно Валерій поділився спогадом появи на світ самого молодшого дитини — Луки. Як виявилося, музикант був присутній на пологах!

У мене було як мінімум п’ять найщасливіших днів у житті. Це дні народження моїх дітей. Як однаково я люблю їх, так і не можу виділити якийсь один. Я зараз назву один з цих днів. Це було в Іспанії. Там народився мій молодший син Лука. Це було дуже сонячний день. Там таке правило, що дитину відразу віддають батькові. Більше того, коли іспанка якась народжує, вся її рідня сидить в її палаті і вже п’є. Там чомусь не дають халатів, не змушують одягати бахіли. У нас взагалі не пускають чоловіків в пологовий будинок. Ну в мене так було з усіма попередніми дітьми. Останнього мені відразу дали. Я відчув невимовну радість. Здорово, коли батькам відразу дозволяють бути з дітьми, — з любов’ю розповів співак.

© Instagram @albinadzhanabaeva

Валерій зізнався, що його засмучує відсутність можливості проводити зі своїми спадкоємцями більше часу. Але він розуміє, що у кожного з них своє життя. Тому Меладзе завжди намагається розмовляти з ними, як з дорослими на рівних, щоб відносини були максимально дружніми і довірчими.

Бути батьком п’ятьох дітей — це прекрасно. По-перше, у мене є гастролі. Людина повинна на роботу ходити з радістю, а потім повертатися додому теж з радістю. Я цього вчу своїх дітей. Я хочу сказати, що і мама моїх дочок, і Альбіна, мама моїх синів, прикладають багато зусиль, щоб в мою відсутність діти виховувалися. Я часто приїжджаю на готове. Але я все ж веду розмови, розумію, що з дитиною треба розмовляти, як з дорослою людиною.

© Instagram @sofikomeladze

До речі, нещодавно в одному з інтерв’ю Альбіна Джанабаєва зізналася, що мріє про третю дитину. Якщо плани пари реалізуються, то Валерій стане батьком шістьох дітей.

© Instagram @albinadzhanabaeva

З трьома дочками від першого шлюбу музикант підтримує теплі стосунки. Два роки тому Меладзе видав старшу дочку заміж. Весілля проходило в Марокко і тривала два дні. Зі своїм обранцем, журналістом Нурі Вергезе, Інга прожила у шлюбі два роки, після чого закохані вирішили розлучитися. До моменту весілля вони були знайомі майже вісім років.

Фото на анонс: © Instagram @producermeladze