Народжувати вже скоро: Оксана Самойлова розповіла про терміні вагітності

583

31-річна Оксана Самойлова та її 34-річний чоловік, репер Джиган — одна з найбільш міцних і красивих пар російського шоу-бізнесу. Зіркова пара виховує трьох дочок: Аріель, Лею і Майю. Однак на трьох дітей подружжя вирішили не зупинятися.

© Instagram @samoylovaoxana

У березні цього року Оксана вже відповіла на питання, коли вони з чоловіком планують четвертого дитини: скоро. Потім у неї поцікавилися, кого знаменита пара більше хотіла б – хлопчика чи дівчинку?

Вистачить нам дочок! ))) Сина хочемо! ))) – відповіла Оксана Самойлова.

© Instagram @samoylovaoxana

Ось і зараз стало відомо, що багатодітні батьки чекають поповнення. Про це вони повідомили буквально вчора в своїх особистих блогах, порадувавши шанувальників сонячними фотографіями з відпустки.

GOD’S PLAN! 💯💪🏽😎Спасибі Всевишній!🙏🏽🙏🏽🙏🏽Спасибі Рідна!!!👸🏻❤️

© Instagram @iamgeegun

Самі в шоці ))😅🤰🏻💙

© Instagram @samoylovaoxana

А сьогодні Оксана розповіла, що їй вже скоро народжувати, незважаючи на те, що живіт виглядає маленьким:

Спасибі всім за поздравленияяяя )))🤗🤗🤗насправді я вже дуже давно беремо🤰🏻)))просто в цей раз у мене не великий живіт для цього терміну і я не така жирненька як зазвичай )))так то мені народжувати вже скоро))😅🐣у мене є ціла купа цікавих історій ,які накопичилися за цей час)))😂особливо про те, як я дізналася про свою 4 вагітність )))😭загалом я рада,що ви тепер знаєте )))🤗🤗🤗ура ура)))🥳🥳🥳

© Instagram @samoylovaoxana

До речі, в третій раз Оксана стала мамою якраз у свій день народження: 27 квітня 2017 року, коли народилася Майя, Самойлової виповнилося 29 років. Ні Оксана, ні Джиган, на відміну від інших зірок, таємниці зі свого особистого життя не роблять і з задоволенням діляться своїми фотографіями та знімками дітей у соцмережах.

© Instagram @samoylovaoxana
Фото на анонс: Instagram @samoylovaoxana