Одна машина на двох: Анна Хилькевич поділилася забавним фото з доньками

546

32-річна Ганна Хількевич — не тільки талановита і затребувана актриса, але і щаслива дружина і мама двох доньок, Арианны, якому в грудні виповниться 4 роки, і Марії, якій днями виповниться рочок.

Читайте також:Спроба розсекретити: Анна Хилькевич показала нове фото з обома дочками

Зіркова матуся не приховує старшу доньку, а от обличчя молодшої поки так і не показала в соцмережах. Шанувальники сподіваються, що в честь першого дня народження малятка Ганна нарешті розсекретить Машу. До речі, раніше актриса зізналася, що давно хотіла показати доньку шанувальникам, але Машенька, судячи з усього, дуже не любить фотографуватися.

© Instagram @annakhilkevich

У ці вихідні Анна порадувала шанувальників рідкісним кадром з обома дочками. Малята сидять в одній дитячій машинці і, судячи з усього, не можуть вирішити, хто буде керувати цим транспортним засобом.

Поки сестри ділять кермо😋💚 — підписала фото зіркова мама.

© Instagram @annakhilkevich

Шанувальники дякують улюблену актрису за веселий сімейний кадр, залишають добрі побажання її сім’ї, а також цікавляться, коли ж вона розсекретить молодшу дочку.

Прекрасна Мама Аня! Обожнюю дивитися ваші фотографії) чудова сім’я і дочки гарнюні!

Аня, ну коли ж ви вже Машу покажіть? На кого вона більше схожа?

Які вже дівчинки великі) вічні проблеми сестер)))) а скоро будуть хлопців ділити!

Читайте також:«Машуль, не їж траву»: Анна Хилькевич поділилася зворушливим відео з обома дочками

До речі, Ганна у недавньому інтерв’ю виданню «7 днів» зізналася, що не зовсім правильно поводилася, коли народилася старша дочка, але цей безцінний досвід дуже допоміг їй після народження другої дочки.

Я вважаю, що з Арианной зробила помилку: за кожним словом бігла до неї. І з Машею могла зробити таку ж. До мене приходила фахівець з грудного вигодовування, яка сказала, що годувати дитину треба за вимогою. І я мало не зіпсувала собі і всім домочадцям життя. Зараз годую дитину по годинах. Ми разом з Машею виробляємо режим, а не вона творить те, що хоче. Потім, Аріанна у мене з самого народження криклива, трохи що — подає сигнал. Нетерпляча. А Машенька знає: для того, щоб поїсти, потрібно просто трішки почекати. Вона спокійна. Спить ночами, — розповіла Хількевич.

© Instagram @annakhilkevich

Відомо, що зоряні спадкоємиці ростуть активними дівчатками і займаються спортом практично з пелюшок. Аріанна і Маша займаються плаванням з 2-х місяців. За словами Ганни, старшої дуже подобалися ці тренування, проте по-справжньому вона попливла в лише в лютому цього року, коли зоряне сімейство проводила відпустку в Таїланді.

Ось що басейн, який знаходиться завжди під рукою, робить! Не знаю, пов’язано те, що я старшої прищеплювала любов до басейну з 2х місяців чи ні, але те, що Ариаша початку тут плавати — факт))) приблизно місяць тому вона відчула себе впевнено у воді, пірнала нескінченну безліч разів, виконувала різні завдання у воді. Ариаше тільки виповнилося 3 роки, а я все думала-гадала коли ж діти починають плавати самостійно…? — поділилася успіхами доньки Хількевич.

Фото на анонс: Instagram @annakhilkevich