Наталя Бочкарьова розповіла правду про те, як схудла після пологів на 60 кілограмів

736

39-річна актриса і телеведуча Наталя Бочкарьова стала відомою після ролі Даші Букіної в серіалі «Щасливі разом». Багато років актриса асоціювалася з цієї легковажної роллю, бо мало хто знав про її інших проектах в кіно, глибоких, драматичних ролях в театрі. Зараз Бочкарьова виховує двох дітей – 12-річного Івана та 12-річну Марію від шлюбу з адвокатом Миколою Борисовим.

© Instagram @natalia_bochkareva_official

У своєму особистому блозі Наталія відверто розповіла про свою боротьбу із зайвою вагою і про те, як їй вдалося скинути 60 кілограмів і постройнеть.

Часом навіть забавно читати про себе в інтернеті про те, як я схудла на 20 кг (з 79 до 59 кг)! Різні сайти і акаунти в соцмережах розміщують інформацію про моїх супердиетах, якісь препарати, курс яких я нібито брала, щоб скинути вагу і іншої нісенітниці.Найбільш курйозний випадок стався, коли одного разу мене попросили підписати книгу про схуднення, яку нібито я написала, «Як схуднути і не померти. Несерйозні дієти Даші Букіної». Шахраї видали цю нісенітницю тиражем в 700 тис. примірників, щоб заробити на довірливому читачеві.Так ось, правда в тому, що після народження другої дитини, не відновившись після першої вагітності я важила ❗️УВАГУ❗️ 120 кг❗️і не скинула 20 кг, як пишуть, а більше 60 кг менше ніж за рік! Рецепт простий: фізичні навантаження (я багато танцювала, беручи участь у проекті «Танці з зірками», спортзал і НІЯКИХ ДІЄТ!!! Головне — не їсти на ніч! І я скажу Вам так, я — страшенна ласунка! Завжди такою була, не можу відмовити собі в цьому маленькому задоволенні. Тому, якщо ви, дорогі передплатники, побачите щось подібне в мережі, газетах та інших засобах масової інформації, знайте, що це неправда, «фейк», і не має відношення до реальності, ні до мене!

©Instagram @natalia_bochkareva_official

Шанувальники оцінили перетворення Наталії і написали їй в коментарях до посту численні компліменти:

Все що можу сказати — красуня !😍

Ви чудово виглядаєте

Ви у всіх параметрах виглядаєте добре, тому що ви дуже гарна жінка і не менш талановиті ❤️

Захоплююся 🔥💕👌🏼

Нічого собі! Молодець! А я часто чую,що головне-їжа,а не спорт в питанні схуднення…🤗

© Instagram @natalia_bochkareva_official

Втім, зайві кілограми, набрані під час вагітності і після пологів, не дуже засмучували Наталю, адже вона багато років мріяла про дітей після того, як лікарі заявили їй, що вона безплідна: 5 років боротьби, нескінченного і дорогого лікування не дали результатів.

В інтерв’ю телеведучому Борису Корчевникову Бочкарьова зізналася, що навіть не могла дивитися рекламу по телевізору з участю малюків. І ось, коли надія була вже втрачена, під час зйомок «Щасливі разом» актриса зізналася продюсерові, що вона в положенні. Завдяки майстерності всієї знімальної команди, а також акторів, що знімалися в цьому серіалі, вагітність Наталі зуміли приховати.

© Instagram @natalia_bochkareva_official

У 2007-му році у неї народився син Іван, а слідом за ним, в 2008, народилася донька, яку назвали на честь бабусі. Це абсолютно не випадково, оскільки дата народження Марії збігається з датою народження мами Наталі. Наталя вважає, що Марія дуже схожа на маму актриси, а Іван – на тата. Іноді вона простежує між ними відносини, які нагадують їй про стосунки її батьків.

Читайте також:

  • Стільки років боротьби: Наталія Бочкарьова розповіла про своїх дітей вимолених
  • Без дієт: Анна Міхалкова розповіла, як схудла на 15 кг за півроку
  • Дарина Мельникова пояснила, як швидко схудла після других пологів
Фото на анонс: Instagram @natalia_bochkareva_official