«Наша дівчинка,будь щаслива!»: Олександр Овечкін зворушливо привітав дружину з днем народження

1032

В цю суботу відсвяткувала 26-й день народження Анастасія Шубская, дружина знаменитого російського хокеїста Олександра Овечкіна. Знаменитість отримала безліч теплих привітань від шанувальників і рідних. Особливо зворушливо привітав Анастасію чоловік. У своєму особистому блозі він опублікував рідкісний, неймовірної краси портрет з іменинницею.

З днем народження моя кохана, дякую що радуєш нас з сином кожен день! Ми тебе дуже любимо, бажаємо тобі здоров’я наша дівчинка, будь щаслива! – написав Олександр.

© Instagram @aleksandrovechkinofficial

Захоплені шанувальники поспішають привітати Анастасію з 26-річчям і залишають всій родині Овечкіних добрі побажання і компліменти.

Настя, з днем Народження!!! Будь завжди здорова і щаслива!!!!!

Як милооо!!!!!! Всіх благ вашому чудовому сімейства! Обожнюю вас!

Олександр бережіть свою дівчинку, щастя вам та вашій родині!

А старша сестра Анастасія, Марія, на честь її дня народження показала в особистому блозі архівний кадр сестри з дитинства і спровокувала бурхливі обговорення прихильників про те, що син Анастасії і Олександра – копія мами в тому ж віці. Той же погляд з хитринкою, щоки і чарівна посмішка.

З Днем Народження, рідна! Дуже люблю тебе моя дівчинка!

© Instagram @mashanahapetova, @nastyashubskaya

Крім того, друзі подарували іменинниці їй неймовірний торт у вигляді сумочки Шанель.

© Instagram @nastyashubskaya

Нагадаємо, Анастасія народилася у шлюбі популярної актриси Віри Глаголєвої і бізнесмена Кирила Шубского. Пара познайомилася в 1991 році на кінофестивалі «Золотий Дюк», а в наступному році зіграла весілля. У 1993 народилася Анастасія, перша і єдина дочка Кирила. У Віри Глаголєвої від першого шлюбу з актором і режисером Родіоном Нахапетовим ще дві дочки Анна і Марія, які добре прийняли нового маминого чоловіка і він зміг замінити їм батька.

На жаль, в серпні 2017 року, після тривалої хвороби, Віра Глаголєва померла. Останній захід, на якому зібралася вся родина, – весілля Анастасії і Олександра Овечкіна.

© Instagram @nastyashubskaya
Свадьба Александра Овечкина и Анастасии Шубской© Instagram @ovechkina.official

До речі, Анастасія Шубская і Олександр Овечкін познайомилися в 2008 році на Олімпіаді в Пекіні, але тоді лише обмінялися телефонами і не бачилися ще кілька років. Пізніше, за словами Анастасії, Олександр знайшов її в соцмережах і спілкування відновилося з новою силою. Їх весілля відбулося в серпні 2016 року і на торжество зібралися рідні і близькі друзі пари. Свято любові пройшов у підмосковній садибі Маєндорф. Первісток зіркової пари, Сергій з’явився на світ 18 серпня минулого року в одній з американських клінік.

© Instagram @nastyashubskaya

Весь минулий рік знаменита пара ретельно охороняла спокій своєї сім’ї і приховувала сина від шанувальників і журналістів. Проте в честь першого дня народження Сергія, молода мама нарешті поділилася сімейною фотографією, на якій без праці можна розгледіти маленького Сергійка.

© Instagram @nastyashubskaya

Читайте також:Мамина копія: Анастасія Шубская вперше показала обличчя сина після хрестин

А трохи пізніше зіркові батьки дали відверте інтерв’ю журналу Hello і розкрили безліч цікавих сімейних подробиць про сина.

Коли дивлюся на свої дитячі фото, бачу, що син схожий на мене. Але коли він поруч із Сашком, то точна його копія, – каже вона. – У Саші з сином якась неймовірна зв’язок. Навіть його першим словом було «тато». Останні пару місяців ми живемо в Росії, у чоловіка тут дуже багато різних проектів, але він постійно з сином на зв’язку і, якщо є 30 вільних хвилин, завжди їде до нього. Це на льоду Овечкін звір, а вдома – ніжний, добрий, турботливий і навіть памперси навчився міняти, коли ми ще в пологовому будинку були.

© Instagram @nastyashubskaya
Фото на анонс: © Instyle, Instagram @aleksandrovechkinofficial, @nastyashubskaya