На весілля до подруги: принц Гаррі і Меган Маркл влаштували римські канікули без сина

464

Герцог і герцогиня Сассекские прибули до Риму з приватним візитом. За прикладом героїні культового фільму «Римські канікули», роль якої виконала Одрі Хепберн, титуловані подружжя проведуть у столиці Італії чудові вихідні. Удвох. Без малюка Арчі.

Приводом для романтичного вікенду пари стало важлива подія в житті однієї з близьких подруг Меган Маркл – заміж виходить дизайнер Міша Нону. Так, та сама, яка створювала разом з герцогинею капсульну колекцію. Нагадаємо, за кожен куплений предмет такої ж буде переданий благодійної організації Smart Works для вручення жінці, яка знаходиться в пошуку роботи.

© Twitter @scobie

Детальніше:Колаборація року: Меган Маркл представила капсульну колекцію жіночого одягу для офісу

Зазначимо, що дизайнер Міша Нону виходить заміж за успішного бізнесмена і мільйонера Майкла Хесса. Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Marie Claire Russia (@marieclairerussia) on Sep 19, 2019 at 8:55am PDT

Весільне торжество відбулося в історичному місці. Наречений з нареченою зупинили свій вибір на віллі Доріа Памфілі (Villa Doria Pamphilj). Це великий палацово-парковий ансамбль на Via Aurelia Antica в Римі на заході історичної частини міста. Вілла будувалася в 1644-1652 роках.

© Instagram @r.rodriguesangel
© Instagram @fabriziobassanello, @erika_rist
© Instagram @uffa_weimaraner

Як відзначають зарубіжні видання, весільний дрес-код передбачав вечірні сукні для жінок і смокінг для чоловіків. Після офіційної церемонії учасників урочистості запросили на гала-вечерю. Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom) on Sep 20, 2019 at 11:10am PDT

Принцесса Евгения и принцесса Беатрис на свадьбе дизайнера Миши Нону© Instagram @royal.addicted

Принца Гаррі, Меган Маркл, Іванка Трамп з чоловіком Джаредом Кушнером, модель Карлі Клосс з чоловіком Джошуа Кушнером, Орландо Блума з нареченою Кеті Перрі, принцесу Євгенію, принцеса Беатріс та інших гостей наречені чекають на наступний день після весілля у легендарної кіностудії Cinecittа на урочисту вечерю.

Читайте також:В піку королеві? Меган Маркл найняла антикризове PR-агентство для порятунку своєї репутації

Відомо, що тема вечірки – La Dolce Vita, данина золотим років італійського кіно, коли Рим конкурувати з Голлівудом. Дрес-код на обід другого дня після весілля – сліпучі образи в стилі італійського кіно 60-х років. Дівчатам продовжено надихнутися виконавицею ролі Сільвії у фільмі Федеріко Фелліні «Солодке життя» Аніти Керстін. Нагадаємо, ця шведська акторка і фотомодель вважається одним із секс-символів італійського кіно.

© Instagram @travelinggentleman, @cinestudiodor, @margo_badgam

Цікаво, який образ для вечері в стилі La Dolce Vita віддасть перевагу Меган Маркл?

Фото на анонс: Instagram @meghanandharry1, @6ixtoday