На радість ласунам: за яким рецептом діти Кейт Міддлтон готують домашні льодяники

589

Діти люблять солодке. І навіть якщо батьки розповідають, що це шкідливо, завжди знаходиться той, хто пригощає малюків цукерками. Тому в сім’ї принца Вільяма і Кейт Міддлтон вирішили не забороняти, а, навпаки, дозволити. Але з важливим приміткою: солодощі повинні бути якісними. Ідеальний варіант – приготованими своїми руками.

Читайте також:Оксана Федорова поділилася рецептами домашніх цукерок, які робить своїм дітям

Як відзначають зарубіжні видання, 6-річний принц Джордж і 4-річна принцеса Шарлотта з радістю готують льодяники. Дітлахам допомагає няня Марія Боралло. Журналістам вдалося дізнатися рецепт, по якому юні Кембриджі створюють солодощі:

Додайте воду, молоко, фруктові соки або шматочки фруктів у форми для льодяників (або лотки з кубиками льоду), а потім заморозьте. Ви можете зробити смузі з фруктів, овочів і також заморозити.

© Instagram @dobriy_luchik

Як зазначає джерело, близьке до королівської сім’ї, Джорджу і Шарлотті подобається спостерігати за процесом, як молоко змішується з йогуртом і фруктами. Зазначимо, що рецепт, за яким готують юні Кембриджі, більше нагадує фруктовий лід з різними інгредієнтами. Однак дітлахам більше подобається називати своє кулінарне твір льодяниками.

© Instagram @novoetv

Діти Кембриджів – явно не білоручки. Раніше їх знаменита мама розказувала, що старший син і дочка люблять готувати їжу.

Вони зробили сирну пасту. Поки один розмішує борошно, інший кладе молоко і масло. Вони роблять салати та інше, – відзначала Кейт Міддлтон.

Відзначимо, що інтерес до кулінарії в дитячому віці виявляв і тато малюків, принц Вільям. Шеф-кухар Керолайн Робб, яка готувала їжу для сім’ї принца Чарльза і принцеси Діани, згадувала про захоплення первістка леді Діани і його молодшого брата:

Коли хлопчики були зовсім маленькими, їм подобалося приходити на кухню, і ми робили з ними такі речі, як печиво і безе. Коли вони стали старше, дійсно були зацікавлені в тому, щоб навчитися готувати, навіть в коледжі. У віці 15 років, коли вони приїжджали додому зі школи по вихідних, просили мене навчити їх готувати спагетті болоньєзе чи інші рецепти, які їм дозволялося робити самим. По більшій частині, вони не готували самостійно.

© Instagram @ladydianaspencer_

А ваші діти вже цікавляться приготуванням їжі?

Фото на анонс: Instagram @princegeorgecharlottelouis, @kensingtonroyal