На стилі: дизайнер Таша Строга перерахувала 9 модних хітів осені

1101

Зловили себе на думці про те, що треба оновити гардероб? Хочеться купити щось модне і стильне? Не розгубитися в різноманітті допоможе рада телеведучої і модельєра Таші Суворої, яка присвятила хітам нового сезону докладний пост в особистому блозі.

Таша Строга рекомендує всім, хто стежить за модою, придбати…

Жакет. Краще в клітку, подовжений, кому дозволяє фігура злегка оверсайз, або яскравого красивого кольору, який вам йде, а краще однотонний брючний костюм;

штани-джинси, «банани», на природній талії, можна з невеликою складанням зверху або злегка укорочені брюки зі стрілкою завужені до низу;

сорочка-блуза, сорочка, можна зі знімною зав’язкою бантом;

водолазка тонка, товста, будь-яка. А якщо ви поверх тонкої водолазки надягнете сорочку (блузу), то будете в супер-тренді 70-х, а можна і ще один джемпер зверху;

спідниця розширена донизу, трохи за коліно, можна в складку, плісе або просто гладку, і навіть напівпрозору;

високі чоботи на стійкому каблуці, танкетці або платформі. До них потрібні або вузькі джинси, які ви будете заправляти всередину, або спідниці, про які написала вище;

джемпер злегка оверсайз (або не злегка), можна з глибоким V-подібним вирізом або з горлом-водолазка;

шкіра натуральна: сукня, спідниця, брюки, кюлоти, плащ;

ботильйони білого кольору або черевики.

© Instagram @strogayatasha

Читайте також:Що купити на розпродажі: 5 речей, які завжди в моді

Якщо спідниця, яку ви виберете, буде яскравого кольору – це відмінно! Адже з цього приводу у Таші Суворої є рада, з чим і як її носити!

Вдень з яскравою спідницею можна використовувати білий верх або верх «сусіднього» тони. Наприклад, з яскраво-жовтою спідницею сорочку пастельного жовтого (лимонного, гірчичного) кольору і білий піджак, — пояснює експерт моди.

Яскрава спідниця і верх протилежного кольору. Наприклад, одне з найбільш стильних сполучень — синій верх і аксесуари і жовта спідниця. Спробуйте використовувати спідницю більш «чистого» кольору, ніж верх і аксесуари.

Яскрава спідниця і не однотонний верх. Це може бути червона спідниця і блуза з червоними квітами, вишнева спідниця і біла в синю смужку сорочка або зелена спідниця і піджак з дрібним зеленим орнаментом.

Чорний верх краще використовувати для вечірнього виходу. Будь-яка яскрава спідниця зробить образ незвичайним і незабутнім. При цьому не обов’язково доповнювати образ чорними туфлями. Можна надіти туфлі в тон спідниці і неоднорідну сумочку.

Якщо ви не впевнені в тому, чи підійде вам яскрава спідниця, раджу зупинитися на довжині міді. М’які і плавні лінії обтікають силует, крадуть опуклості і зорово зменшують об’єм.

© Instagram @zuzanazachar, @innerstylequeen, @_masha_lu_, @mama_preet

А що ви оберете собі з модних хітів цієї осені?

Фото на анонс: Instagram @strogayatasha