На честь перших іменин: Анна Хилькевич показала сімейний портрет з новонародженою донькою Машею

996

Ганна Хильевич – бізнесвумен, актриса і мама двох доньок. Разом з чоловіком Артуром вона виховує Арианну і Машеньку, якій сьогодні виповнилося лише 1 рік. Зіркова мама привітала спадкоємицю і опублікувала цілу серію знімків в соцмережах. Деякі з них зроблені напередодні того, як малюка з’явилася на світ.

Рівно рік тому в 8 ранку у мене народилася моя молодшенька, наша Машуля❤️😍 Я вирішила трохи відмотати час назад з допомогою каруселі з фоток. Ви вже вибачте, що ми до цих пір не познайомили Машеньку з вами!) у всьому винен колір її шкіри…👶🏿 ….😂😝 з днем народження, наша красуня! Ми дуже любимо тебе! Спасибі тобі за твій характер, шалену витримку і постійну посмішку! Улыбака ти наша)))) з твоїм першим годиком!!!! – написала Анна.

© Instagram @annakhilkevich

Актриса також зазначила, що чоловік був присутній на пологах, і цей досвід став для неї незабутнім. Інтернет-користувачі привітали зоряну маму з народженням дочки:

З днем народження вашу дивовижну, зоряну красуню донечку

© Instagram @annakhilkevich

Як швидко час пролетів☺️ Вітаю вас😍😍😍

Від Усієї душі вітаю вас і вашу Машеньку з її першим днем народження 🙏🏻❤️найголовніше їй здоров’я, щастя, любові та багато посмішок!

© Instagram @annakhilkevich

До речі, незважаючи на всю любов до дітей, Ганна вважає себе суворою мамою.

У нашій сім’ї я суворіше, ніж тато. Але прийшла до цього не відразу — лише коли Аріанні виповнилося півтора року, я зрозуміла, що потурати всім примхам не можна, інакше дуже скоро можуть початися проблеми. Правда, щоб навчитися бути і ласкавою, і розумною, і строгою мамою одночасно, мені довелося повчитися, — говорила вона в інтерв’ю виданню «Аргументи і факти».

© Instagram @annakhilkevich

Актриса також зазначала, що не лає своїх дітей, а намагається пояснювати і пропонувати альтернативи. «Моя Аріанна по натурі хуліганка. Бувають моменти, коли вона упирається (наприклад, потрібно виходити з дому, а вона валяється на підлозі). Зрозуміло, що тоді я починаю сердитися. Але роблю над собою зусилля — намагаюся висловлювати все в ігровій формі», — додала вона.

© Instagram @annakhilkevich

Нагадаємо, що Анна Хилькевич заміжня за бізнесменом на ім’я Артур з 2015 року. У тому ж році подружжя вперше стали батьками – на світ з’явилася їхня дочка Аріанна. У минулому році актриса народила чоловікові другу дочку Марію.

Фото на анонс: особистий блог зірки