На честь ювілею: Альона Хмельницька поділилася роликом з дитячих фото старшої доньки

1301

48-річна Альона Хмельницька талановита актриса і мама двох чарівних доньок. Олександра і Ксенія з’явилися на світ у шлюбі актриси і відомого режисера Тиграна Кеосаяна. Незважаючи на те, що зіркові батьки не змогли зберегти сім’ю і розлучилися після більше 20 років шлюбу, зуміли зберегти дружні стосунки заради дочок.

Алена Хмельницкая с дочкамиФото: Instagram @alxmel

Сьогодні 25-річчя святкує старша дочка актриси – Олександра. Зоряна спадкоємиця вже кілька років живе самостійно. Вона отримала режисерську освіту в США, а зараз повернулася в Росію.

У дівчини прекрасні вокальні дані, однак, за визнанням зіркової мами, Саша не збирається робити співочу кар’єру, так як у неї зовсім інші мрії і прагнення. Вона вже вирішила, що хоче серйозно займатися кіно, а все інше — для задоволення. Зараз вона разом з батьком працює над сценарієм чергового повнометражного художнього фільму.

Хмельницкая с дочерьюФото: Instagram @alxmel

Зіркова мама опублікувала в особистому блозі зворушливий відеоролик, змонтований з рідкісних архівних знімків Саші і привітала дочку з днем народження.

HAPPY BIRTHDAY 🎈🎁🎉 Моя любов ! ❤️Я так вдячна за тебе! Ми разом з тобою росли , іноді ти була старше , іноді я ))) , у тебе не було ніякого складного віку , ти завжди дивилася на те, що відбувається з усією мудрістю століть трьох ( як мінімум ) народів ,закладених в крові )) Я бажаю тобі щастя! Перемог! Любові! Подорожей! Зустрічей з цікавими людьми! Натхнення! Творчості ! Добрих людей на шляху!!! Я люблю тебе , мій Сашулик, самий мій близька людина!!! @ahshamusic Святкуй !!! 25 !!!❤️❤️❤️🎶🎶🎶🥳🥳🥳🎂🎂🎂🎁🎁🎁 #сашке25 #дата_народження#моялюбовь #моясашка – зворушливо привітала дочка знаменитість.

View this post on Instagram

A post shared by Олена Хмельницька актриса (@alxmel) on Sep 21, 2019 at 3:38am PDT

Захоплені шанувальники поспішають привітати актрису і її чарівну спадкоємицю зі святковою датою і залишають самі добрі побажання іменинниці.

З днем народження красуню Олександру! Щастя, любові, удачі. І, звичайно, поздоровлення батькам!

З днем народження донечки ! Здоров’я, щастя, благополуччя, гармонії у всьому ! Саша – викапана ви! І напевно така ж талановита!

З днем народження!!! Щастя! Любові! Альона, з іменинницею Вас!

Тигран Кеосаян со старшей дочкой АлександройФото: Instagram @ahshamusic

З Сашком у мене ніколи не було ні серйозних сварок, ні навіть труднощів перехідного періоду. Звичних проблем, які трапляються з підлітками, ми не відчували. Саша завжди була осудною, не по роках дорослим дитиною — часом і зовсім здавалася дорослішими мене. Ми подруги — можу з упевненістю сказати, навіть не радячись з нею. У нас із Сашком дуже близькі стосунки. І я відразу схвалила її рішення піти в кіно, тому що це було доросле, сформоване рішення. Ми часто брали Сашу з собою на зйомки, і вона з дитинства розуміє, що світ кінематографа — це не тільки червоні доріжки і прем’єри, але й важка праця з супутніми втомою і нервуванням. І як тут відмовляти? В цьому випадку можна тільки допомогти, і я дуже хочу, щоб у неї все вийшло, — з гордістю говорить про дочки Хмельницька.

дочерь ХмельницкойФото: Instagram @alxmel

Шанувальники актриси відзначають, що Олександра зросла копією своєї знаменитої мами. Ті ж темні локони, розріз очей і чарівна посмішка.

Старшая дочь Алены Хмельницкой похожа на мамуФото: Instagram @ahshamusic, @alxmel

До речі, після розлучення з Тиграном Кеосаяном, актриса кілька років приховувала подробиці особистого життя. Однак восени 2016 року стало відомо, що у актриси з’явився новий коханий. Бізнесмен Олександр Синюшин не має відношення до світу кіно та шоу-бізнесу, вважаючи за краще залишатися в тіні своєї обраниці. Відомо, що від першого шлюбу він виховує 13-річного сина Сашка.

У мене дуже сильний материнський інстинкт, і у чоловіка обов’язково повинен бути контакт з моєю дитиною. Це я чітко розуміла, — говорила Хмельницька. —Ксюші Саша відразу сподобався. І саме через її ставлення до нього у мене з’явилася думка про те, що це можуть бути серйозні, повноцінні стосунки. – зізналася Хмельницька в одному з останніх інтерв’ю. — Він займається бізнесом у сфері музики, але з технічної сторони. Любить те, що люблю я. Треба просто відчувати один одного. У Саші є друзі і знайомі з акторського світу, з якими він спілкується, тому для нього все це не в новинку. А взагалі професія не має абсолютно ніякого значення. Ви необов’язково повинні бути з одного кола. Поки у нас все гармонійно. Будемо сподіватися, що так і буде.

Алена Хмельницкая с новым возлюбленнымФото: Instagram @alxmel

До речі, зі святом Олександру дуже тепло привітала нинішня дружина Тиграна Кеосаяна, журналістка і головний редактор телеканалу Russia Today, Маргарита Симоньян.

Моєї красуні-пасербиці @ahshamusic сьогодні 25!Тато ще не сформулював для себе, як ставитися до цього факту:) Ось сидимо, напружено чекаємо його тосту. А поки я скажу — Сашуля, Джана, красива, витончена, розумниця, з солов’їним сміхом і маминої чарівною посмішкою, татовими пристрастями і лише своїми чарівними піснями — будь, будь ласка, дуже щаслива!:))» – вона написала в особистому блозі.

Тигран Кеосаян со старшей дочерью АлександройФото: Instagram @_m_simonyan_

Читайте також:

  • Як балерина: 48-річна Альона Хмельницька захопила шанувальників своєї розтяжкою
  • Альона Хмельницька розповіла, як дочки взяли її нового обранця і його сина
  • Донька Олени Хмельницької вразила дивним хобі
Фото: Instagram @alxmel, @_m_simonyan_