На честь 90-річчя з дня народження Грейс Келлі її внучка показала рідкісні сімейні кадри

1758

12 листопада голлівудській актрисі і княгині Монако Грейс Келлі виповнилося б 90 років. Життя цієї неймовірно красивої жінки перервалася в 1982 році з-за автомобільної катастрофи. Дружина князя Монако Реньє III залишила після себе трьох дітей: дочок Кароліну і Стефанію і сина Альбера.

В особливий для правлячої династії день онука принцеса Жасмін Грімальді поділилася з шанувальниками архівними фотографіями улюбленої бабусі. На них можна побачити Грейс Келлі в дитячому віці (вона була чудовою пухлощекой дівчинкою), підлітком, тут вже помітно зростає красунею. У добірці і інші фото: Грейс Келлі позує в образах, які підтверджують, що вона — ікона стилю. Чимало знімків, що зображують княгиню в колі сім’ї, а також у вже відносно зрілому віці.

© Instagram @jazmingrimaldi

12 листопада 1929 року народилася справжня зірка… Грейс Патриція Келлі! — так прокоментувала архівні фото княгині її внучка.

© Instagram @jazmingrimaldi
© Instagram @jazmingrimaldi

Читайте також:Данина поваги: Шарлотта Казірагі одягла на своє весілля сукню в стилі Грейс Келлі

Нагадаємо, Жасмин Грейс — старша дочка князя Монако Альбера II, народжена поза шлюбом від зв’язку з його коханою Тамарою Ротоло. Глава престолу офіційно визнав дівчинку, коли їй виповнилося 14 років. Внучка Грейс Келлі не тільки носить ім’я своєї бабусі, але і схожа на неї. Дівчина з гордістю підкреслює це в тематичних фотосесіях.

© Instagram @jazmingrimaldi, @michaelavedon, @harpersbazaarus

Читайте також:Внучка Грейс Келлі показала будинок своєї знаменитої бабусі

Дочка князя Монако не раз відзначала, що хоче бути схожа на свою знамениту бабусю не тільки зовні. Жасмин захоплюється творчістю і пробує себе у вокалі. Дівчина раніше ділилася своїми спогадами про те, яке враження на неї справив мюзикл за участю Грейс Келлі:

Це було в перший раз, коли я зрозуміла — у нас з нею особливий зв’язок. Я теж захоплена акторською грою, співом і танцями. Це було до мурашок по шкірі.

Втім, на легендарну Грейс Келлі набагато більше схожа і її інша внучка — Камілла Готтліб:

як в ніжному віці…

© Instagram @jazmingrimaldi, @camillerosegottlieb

…так і зараз

© Instagram @camillerosegottlieb, @gracekellyofmonaco, @radiowifiweb

А у вашій родині є приклади схожого подібності?

Фото на анонс: Instagram @timelessmagg, @jazmingrimaldi