Переговори на вищому рівні: Максим Віторган поділився забавним відео з участю 3-річного сина

585

Продовжувач зоряної акторської династії, 46-річний Максим Віторган — щасливий багатодітний батько 23-річної Поліни, 19-річного Данила і Платона, якому днями виповнилося 3 роки. Старші діти артиста з’явилися в його відносинах з Вікторією Верберг, а молодший дитина була народжена у шлюбі з Ксенією Собчак.

В честь дня народження молодшого спадкоємця Максим опублікував відео, на якому Платон у своє свято читає вірші присутнім гостям — дуже голосно і виразно. У підписі до ролика актор тепло подякував Собчак за сина:

3‼️Спасибі, Ксюша!Всім щастя і танці!!!

View this post on Instagram

A post shared by Максим Віторган (@mvitorgan) on Nov 18, 2019 at 12:36am PST

А вчора актор знову порадував численних шанувальників забавним відео: у ролику маленький Платон і його тато ведуть жваву дискусию невідомою нікому мовою.

Переговори на вищому рівні і резюме бабусі у фіналі😳

View this post on Instagram

A post shared by Максим Віторган (@mvitorgan) on Nov 20, 2019 at 11:30am PST

Читачі особистого блогу Віторгана залишилися в захваті від кумедних кадрів:

Боже, це щось, ви крутий батько👍🏻👏🏻👏🏻😂😂😂😂😂

Дитина👶🏻❤️🎉

Шикарний діалог… п’ять разів прочитала з захопленням!!!

Знаменитий тато дуже пишається дітьми, хоча рідко про них розповідає. Відомо, що дочка Максима Віторгана вирішила піти по стопах батьків і теж стати актрисою. Після закінчення школи у 2013 році вона поступила в ГИТИС і зараз робить успішні кроки в акторській кар’єрі.

© Instagram @polinavitorgan

Варто відзначити, що сини пішли в тата і ростуть його копіями: це видно на недавньому знімку хлопчиків, який опублікувала Ксенія Собчак.

© Instagram @xenia_sobchak

Проте ця схожість — фамільне, адже сам Максим дуже схожий на свого батька — народного артиста Росії Еммануїла Віторгана, і багато помічають, що онуки теж пішли до дідуся. Той же лоб, форма підборіддя, носа і пронизливий погляд.

© Instagram @emmanuil_vitorgan

До речі, цієї осені Віторган-старший опублікував знімок сина з його сестрою — півторарічної Етель — який неймовірно захопив користувачів Мережі: на фотографії кучерява дівчинка простягає братові іграшку. Шанувальники відзначили, що брат і сестра успадкували від батька непокірні кучері.

© Instagram @emmanuil_vitorgan
Фото на анонс: Instagram @mvitorgan, @show.biz.news