Неймовірна схожість: в Мережі знайшли двійників сина принца Гаррі і Меган Маркл

1568

Принц Гаррі і Меган Маркл вважають за краще не демонструвати свого сина громадськості. Сассексы впевнені: у хлопчика має бути звичайна дитяча життя. Але в недавньому турі по Африці свого первістка вони все ж показали. Після цього Арчі став юної зірочкою! І почалося…

Читайте також:Відео: Меган Маркл і принц Гаррі показали 4-місячного сина

Не секрет, що багато молоді батьки не проти порівняти, на кого з відомих людей схожий їх дитина. Тому в Мережі почали з’являтися припущення на тему схожості з Арчі. Практично двійником первістка Сассексов є… чарівна маленька дівчинка на ім’я Емма. Схожість у дітей вражаюче!

© Instagram @fashionista.couture, @lilahatipoglufc
© Instagram @kembricistan

А фото цього малюка, з яким грав принц Гаррі до народження свого сина, вже назвали особливим: адже Арчі схожий на усміхненого малюка.

© Instagram @_the_sussexes

Знаходить схожість у своєму синові Алессандро з Арчі і інша молода мама. Для посилення ефекту малюка навіть нарядили в схожий комбінезончик.

© Instagram @cynthiajuradomarquez7

Читайте також:Королівський гардероб: чому Кейт Міддлтон і Меган Маркл одягають синів схожі комбінезони

До речі, про комбінезоні Арчі Харрісона. Цей чарівний образ став популярним. І навіть якщо малюк не схожий на сина Сассексов, матусі роблять ось такі милі фотографії своїх малюків.

© Instagram @kid_pix, @valentine_shoko

А на кого більше сам Арчі? Відзначимо, що в Мережі не замовкають суперечки на цю тему. Розглянемо уважно: очі малюкові дісталися від мами. А ось пухкі губки і брови – від тата. Малюк буде рудоволосим – це Спенсерів. Дивовижний факт: в дитинстві Меган Маркл і Гаррі були трохи схожі. Тому форма носа у Арчі збігається з тією, що була у тата і мами в ніжному віці.

© Instagram @royaldailynews

А ваш малюк схожий на когось із знаменитостей?

Фото на анонс: Instagram @sussex.royal.family