Неймовірна схожість: принц Вільям виявився чемпіоном за кількістю «двійників» у королівській родині

858

Рідні люди в сім’ї часто повторюють риси один одного. Але іноді подібність буває феноменальним і родичі виглядають… відображеннями один одного. Цю особливість користувачі Мережі помітили у багатьох найбільш популярних членів англійської королівської родини.

Читайте також:Кров – не водиця: на кого схожі всі діти в королівській родині

Принца Чарльза, наприклад, відрізняє схожість з Карлом Сміливим, герцогом Бургундським. Карл Сміливий – останній герцог Бургундії з династії Валуа. Так як правлячі династії завжди здійснювали взаємовигідні шлюби, представники Валуа в різний час одружувалися на англичанках. Звідси і схожість, дало про себе знати більш ніж через 500 років.

© Instagram @royalsandfashion

Герцог Кембриджський з роками стає схожий на свого титулованого прадіда – короля Георга IV: той самий овал обличчя, високий лоб, форма носа і брів.

© Instagram @thewindsorsfamily

Феноменальне схожість принца Вільяма помічено і з його рідним дядьком – принцом Ендрю, герцогом Йоркським (коли той був у віці старшого сина леді Ді). Нагадаємо, 58-річний герцог Йоркський – батько принцес Беатріс і Євгенія.

© Instagram ccdi.ru, peoples.ru

Читайте також:Дивовижні кадри: принц Вільям і Кейт Міддлтон стали магістрами

Принц Вільям також схожий на короля Англії Едуарда I.

© Instagram @royalsandfashion

Чоловік Кейт Міддлтон виразно чемпіон за подібністю з іншими членами своєї сім’ї. Західні журналісти помітили, що принц Вільям схожий і на лорда Фредеріка Віндзора, сина принца Майкла Кентського, двоюрідного племінника королеви Єлизавети II.

Фредерик Виндзор и принц Уильям© Instagram @realtvfilms, @kensingtonroyal

Детальніше:Вражаюче: на кого з роками все більше стає схожий принц Вільям

А принц Гаррі раніше вразив схожістю зі своїм дідом. Побачивши герцога Сассекського у парадній військовій формі і з військовими нагородами, фотограф королівської сім’ї Кріс Джексон розмістив у своєму особистому блозі вінтажне фото з обкладинкою французького журналу Paris Match із зображенням принца Філіпа, герцога Единбурзького, чоловіка королеви Єлизавети II, щоб продемонструвати подібність принца Гаррі з його знаменитим дідом. Фото зроблено під час офіційного візиту перших осіб Великобританії до Франції в 1957 році. Це було друге відвідування республіки.

© Instagram @chrisjacksongetty, @dukeandtheduchessofsussex

Принц Гаррі зараз схожий на свого дядька по лінії Спенсерів – Чарльза. 9-й граф Спенсер – молодший брат принцеси Діани. Схожість було значним у той час, коли дядько перебував у тому ж віці, як зараз його титулований племінник.

© Instagram @royals_tea

Шукаємо і знаходимо і інших двійників у королівській родині! Шанувальники порівняли фото принцеси Беатріс з архівним зображенням королеви Вікторії. Схожість – вражаюча: той же високий лоб, ніс точений, великі очі, маленький рот…

© Instagram @thewindsorsfamily

Молодша сестра принцеси Беатріс, Євгенія, також дуже схожа на одну з своїх титулованих родичок. Користувачі Мережі відзначили феноменальне схожість 28-річної принцеси Євгенії з її іменитої прабабусею Єлизавети Боуз-Лайон, мамою нинішньої глави британської монархії. Навіть створили колажі з архівних фото Королеви-матері і Євгенії Йоркської. Дивіться: ті ж риси обличчя, схожа форма носа і розріз очей, схожі брови. І якщо принцеса Євгенія зробить прямий проділ волосся, як причісувалася Королева-мати, схожість між правнучкою і прабабусею посилиться.

© Instagram @thewindsorsfamily

Детальніше:Феноменально: принцеса Євгенія – копія королеви-матері

На кого схоже молодше покоління Віндзорів? У Мережі порівнюють нинішні фотографії принцеси Шарлотти та її красуні-тітки Кітті Спенсер, яка є рідною племінницею леді Діани. Схожість є! Той же носик, ямочки і завзятий погляд. І колір волосся – один в один.

© Instagram @royalsofgreatbritain

Читайте також:Найкрасивіша кузіна принців: 5 фактів про Кітті Спенсер

А адже практично відразу після народження єдиної дочки принца Вільяма і Кейт Міддлтон уважні інтернет-користувачі стверджували: маленька принцеса неймовірно схожа на свою прабабусю, Єлизавету II. І навіть на прапрабабушку – уроджену Єлизавету Боуз-Лайон, королеву-мати!

Принцесса Шарлотта похожа на свою прабабушку Елизавету II© Instagram @loveprincessdiana
© Instagram @theroyalcourier

Мія – правнучка королеви Єлизавети II, донька Зари Філліпс і її чоловіка Майка Тіндалла, дуже схожа на бабусю – принцесу Анну. Журналісти порівняли фотографії єдиної дочки королеви Єлизавети II та її юної внучки. Наявності не тільки зовнішню схожість, але і гримаси. Виявляється, принцеса Анна в дитинстві теж була пустотливою панянкою! Це архівне фото зроблено в лютому 1954 року.

Мия Тиндалл похожа на свою бабушку принцессу Анну© hellomagazine.com/ Instagram @royalchildren_europe

Детальніше:Стало відомо, на кого схожа наймолодша правнучка королеви Єлизавети II

Молодший син Кембриджів дуже схожий на дядька свого титулованого папи – принца Ендрю. Схожі риси були відразу після народження, не зникли вони і через рік.

© Instagram @windsor.royal.family
© Instagram @windsor.royal.family, @kensingtonroyal

А у вашій родині є такі збіги?

Фото на анонс: Instagram @instylemagazine, @kensingtonroyal