«Коли ти станеш великим»: Денис Клявер виконав свою пісню разом з 6-річним сином

1068

Співак та щасливий батько Денис Клявер успішно займається своєю кар’єрою і виховує трьох дітей: синів Тимофія (17) і Даніеля (6), а також дочка Евелін (14). Старшого сина Денису Кляверу народила його друга дружина Юлія, дівчинку подарувала артистові співачка Єва Польна, а молодший син народився у шлюбі Дениса з нинішньою дружиною Іриною. Артист часто дає інтерв’ю, в яких говорить про те, що він щасливий бути батьком.

Найголовніша і безцінна підтримка для мене – це моя сім’я. Спасибі вам за вічну віру в мене. Вона робить мене сильнішим і впевненішим у мільйони разів. Я вас дуже люблю.

©Instagram @denisklyaver

Минулої осені екс-соліст дуету «Чай вдвоем» презентував кліп і пісню «Коли ти станеш великим». Свій новий хіт він присвятив відносин батьків і дітей, а в кліпі зібрав багатьох російських зіркових батьків з їхніми спадкоємцями. Участь в зйомках тоді взяли Стас П’єха, Валерій Меладзе, Дмитро Маліков, Оскар Кучера, Кирило Сафонов і багато інших.

Нова творча робота Клявера стала справжнім хітом: за кілька днів кліп подивилися мільйони глядачів по всьому світу. Денис розповів, що ідея такої пісні прийшла йому, коли він зрозумів, що виховні розмови з дітьми не завжди цікаві, а достукатися до них необхідно. Адже обов’язок кожного батька — зробити життя своїх дітей щасливою і безпечної. За словами Клявера, це не просто пісня, а батьківський наказ від самого серця.

А вчора щасливий батько опублікував відеоролик, на якому він виконує цю душевну пісню разом зі своїм молодшим сином – 6-річним Даніелем. Шанувальникам неймовірно сподобався музичний тандем батька і сина: менше ніж за добу відео зібрало більше десяти тисяч лайків.

Коли ти станеш великим…❤️Повноцінний вчорашній вихідний в теплому колі сім’ї і в творчому насолоді від успішного релізу #дружба 😌😁

View this post on Instagram

A post shared by Денис Клявер (@denisklyaver) on Nov 3, 2019 at 4:25am PST

До речі, в минулому місяці він випустив новий кліп «Як ти була красива», причому для зйомок співак вирушив у рідний Санкт-Петербург, район Купчино, де пройшли його дитинство і юність. Цікаво, що в ролі юного Дениса знявся його старший син.

«Історія заснована на реальних подіях. Всі персонажі не вигадані. Будь-які збіги стовідсотково не випадкові».👌І це чиста правда💯😉Велком до перегляду, друзі🤝Зануртеся у спогади і поділіться цим відео зі своїми близьким.❤️

А трохи пізніше співак порадував шанувальників ще більше і опуликовал бекстейдж зі зйомок, на яких його син танцює:

View this post on Instagram

A post shared by Денис Клявер (@denisklyaver) on Oct 2, 2019 at 9:56am PDT

Варто зазначити, що у артиста полуается підтримувати хороші відносини з матерями своїх дітей. Клявер переконаний, що які проблеми не виникали б між батьками, діти ніколи не повинні страждати від цього.

Я не розумію, як можна не брати участь в житті дитини. Це абсурд. Син або дочка не винні в тому, що батьки не змогли вибудувати відносини. Можна все розрулити елементарно — головне, захотіти. Я чудово спілкуюся не тільки з дітьми, але і з їх мамами. Я бачу їх ставлення до дітей, а вони з моїм вчинкам розуміють, що найголовніше в житті для мене — виховання дітей. Завдання батьків — бути продюсерами: виявити талант у дитини, а потім направити його в потрібне русло, забезпечити умови для розвитку цих здібностей, — говорив він в інтерв’ю Телепрограмі».

©Instagram @denisklyaver
Фото на анонс: особистий блог зірки.