Нескінченне щастя: 9-місячна донька Поліни Сидихиной навчилася говорити найголовніше слово

704

Молоді батьки традиційно відзначають кожен місяць життя малюка до настання однорічного віку. А ось 30-річна актриса Поліна Сидіхіна назвала іншу особливу дату – 18 місяців. І це зовсім не вік її чудової дочки Стефанії.

Дев’ять місяців всередині, дев’ять зовні! І того вісімнадцять місяців польоту, півтора роки ейфорії, – пояснила знаменита матуся.

View this post on Instagram

A post shared by sidihina (@sidihina) on Aug 15, 2019 at 3:32am PDT

А також розповіла, як її змінило материнство:

Спасибі. Я так часто стала вимовляти це слово з появою дочки.

І без того до країв щасливе життя, перетворилася в казку. Хочеться дякувати кожну годину, кожну мить, не знаю кого. Просто всесвіт. За її усмішку, за її сміхом, за її вже такі міцні обійми, за ніжність, за перше в моєму житті «мама».

Читайте також:Рідкісний кадр: Поліна Сидіхіна опублікувала фото з чоловіком і донькою з Іспанії

Нагадаємо, свою вагітність старша дочка відомого актора Євгена Сидіхіна розсекретила практично перед пологами. Це здивувало і неймовірно порадувала її шанувальників. Дівчина вибрала для цього особливий день – свій 30-й ювілей. Фото Поліна Сидіхіна супроводила знімок красномовним коментарем:

Щось кругле в моїх руках підказує мені, що в новому десятилітті мені належить дізнатися щось незвичайне.

View this post on Instagram

A post shared by sidihina (@sidihina) on Oct 26, 2018 at 10:54am PDT

А коли 15 листопада минулого року народила чарівну доньку, зробила неймовірно зворушливу фотографію і відразу ж опублікувала її в своєму блозі з ніжною підписом:

Поза досяжності!15.11.2018 17:55 3760

@sidihina

Варто відзначити, що донька Сидихиной з’явилася на світ у пологовому будинку рідного Санкт-Петербурга і стала сюрпризом для мами, оскільки спочатку актриса мріяла про хлопчика і була переконана, що її первісток – син. Разом з чоловіком Дмитром вона навіть вибрала ім’я для дитини – Енгельс, хоча родичі були проти цієї затії.

Актриса не стала затримуватися в декретній відпустці і повернулася до роботи після пологів. Зізнається, що бере з собою Стешу на зміни. Але дівчинці це подобається.

Читайте також:Любов на максимумі: Сергій Безруков поділився милим кадром з донькою

Щаслива молода матуся регулярно розповідає про те, як проходять будні, записує цікаві відео, знайомить доньку з оточуючим її міом. І все це цікаво, немов гарне кіно, а в головних ролях – красива молода матуся та її чарівна дочка.

View this post on Instagram

A post shared by sidihina (@sidihina) on Aug 6, 2019 at 11:41am PDT

Чекаємо цікавих новин!

Фото на анонс: Instagram @sidihina