Нескінченно довгі ноги: Крістіна Орбакайте захопила шанувальників фото з відпочинку

679

48-річна Крістіна Орбакайте знаходиться в прекрасній фізичній формі, часто демонструє в особистому блозі ідеальну фігуру і ділиться мотивуючими кадрами тренувань. Знаменитість неодноразово говорила про те, що веде здоровий спосіб життя, обожнює різні фізичні активності і завжди в пошуку нових цікавих тренувань.

© Instagram @orbakaite_k

У ці вихідні співачка привела в захват передплатників свого блогу, показавши кадр з відпустки, на якому продемонструвала ідеальну фігуру і неймовірно довгі і стрункі ноги.

Гарного літнього настрою, — підписала кадр знаменитість.

View this post on Instagram

A post shared by KRISTINA ORBAKAITE (@orbakaite_k) on Jul 5, 2019 at 10:47am PDT

Шанувальники захоплюються улюбленою співачкою і поспішають залишити щирі компліменти, а також просять розкрити секрет чудового зовнішнього вигляду:

Ух, карколомна! І Вам чудового відпочинку!

Ось це ноги! Ви неймовірна) з роками тільки красивіше стаєте

Христина, я вас обожнюю! Ви чудова мама і талановита співачка! Розкрийте свій секрет)))

Читайте також:Крістіна Орбакайте розповіла про улюблений спосіб підбадьоритися вранці

В одному з інтерв’ю співачка докладно розповіла про спорт у своєму житті і раціоні харчування. За її словами, вона кілька разів на тиждень займається силовими тренуваннями, а також дуже любить йогу і пілатес і по можливості намагається часто і багато плавати.

З віком ти розумієш, що добре виглядати потрібно не тільки тому, що ти артист, але і тому, що це життєва необхідність. Адже правильне харчування і спорт — це не лише гарна форма, але і здоров’я. — впевнена Христина. — До того ж потрібно розвивати в собі почуття міри і не переїдати. Я намагаюся їсти поменше солоного, солодкого.

© Instagram @orbakaite_k

До речі, знаменитість неодноразово говорила в інтерв’ю, що в домашній обстановці віддає перевагу зовсім не користуватися косметикою. Минулої осені Христина показала, що без макіяжу виглядає зовсім юною дівчиною. Вона поділилася зворушливим селфи з мамою, Аллою Пугачовою, яка також була без макіяжу і виглядала дуже по-домашньому. Шанувальники прийшли в захват від рідкісного знімка і бурхливо обговорювали разючу подібність мами і доньки і той факт, що вони чудово виглядають без макіяжу.

© Instagram @orbakaite_k

Нагадаємо, що Крістіна Орбакайте — багатодітна мама. 28-річний Микита, який з’явився на світ в стосунки співачки з музикантом Володимиром Пресняковим, пішов по стопах знаменитих батьків і займається музикою. Влітку 2017 року він одружився на Олені Краснової і, можливо, скоро зробить зіркову матусю бабусею.

Читайте також:Дружина Микити Преснякова зробила йому незвичайний подарунок на день народження

21-річний Дені від шлюбу співачки з бізнесменом Русланом Байсаровим захоплений фотографією і нещодавно знявся разом з мамою в рекламі. 7-річна Клавдія від нинішнього чоловіка зірки естради з Михайлом Земцовим зростає активної і творчої дівчинкою. Вона займається гірськими лижами і балетом, любить малювати і танцювати. А нещодавно здивувала шанувальників, захопившись істинно чоловічим видом спорту — боксом!

© Instagram @orbakaite_k, @npresnyakov
Фото на анонс: Instagram @orbakaite_k