Не відрізнити! Син Максима Галкіна дивно схожий на нього в дитинстві

568

Максим Галкін – не тільки успішний співак, але і тато двох чудових дітей: разом з Аллою Пугачовою вони виховують п’ятирічних двійнят Єлизавету і Гаррі. Незважаючи на щільний гастрольний графік, Максим регулярно радує своїх шанувальників фотографіями та відео з дітьми.

Читайте також:Ігрові будні: відео Максима Галкіна з дітьми стало хітом Мережі

© Instagram @maxgalkinru

Днями шанувальники популярного телеведучого виявили його дитяче фото. І, варто визнати, на ньому він дуже сильно схожий на свого сина — п’ятирічного Гаррі. Зрівняєте самі!

© Instagram @instastarnews

У коментарях до посту думки розділились, проте більшість шанувальників все ж за те, що батько із сином в дитинстві схожі як дві краплі води:

Як Гаррі схожий на маленького Максима))

Ну треба ж таке!😁 Максим, як дві краплі!!!

Хлопчаки просто під копірку!

До слова, кілька місяців тому відома модель Олена Пермінова поділилася з читачами свого блогу архівними фотографіями чоловіка – Олександра Лебедєва. І, дивлячись на фото Лебедєва в дитинстві, можна сміливо стверджувати, що їх син Єгор – його копія!

© Instagram @lenaperminova

Ще одне дивовижне подібність виявила дочка Йосипа Пригожина Ліза. Яблуко від яблуньки, ви тільки подивіться!

© Instagram @lizaprigozhina

Варто відзначити, що і сам Максим думає, що Гаррі схожий на нього, а Ліза — вилита мама. З ним згодні і друзі зіркової сім’ї. Наприклад, Олександр Буйнов, який прийняв участь у зйомках документальної стрічки про Пугачової, досі дивується, як так вийшло, що Гаррі зростає точною копією Максима, а Ліза повністю намагається копіювати Аллу.

Максим багато гастролює, дає сольні концерти і веде телешоу, тому іноді йому доводиться відлучатися з дому. Не так давно після повернення з туру артист змонтував зворушливий ролик, на якому Ліза і Гаррі зустрічають тата й кажуть йому, як сильно люблять.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on May 26, 2019 at 10:37am PDT

Читайте також:

  • Знову школярка: Алла Пугачова здивувала шанувальників стильним чином
  • Мамині чи татові: на кого схожі діти знаменитостей
  • Кумедний кадр: Алла Пугачова з сином в дешевому магазині
Фото на анонс: © Instagram @kirov.kassir.ru, @instastarnews