Робота не чекає: Маргарита Симоньян повернулася до роботи через 4 дні після народження третьої дитини

677

Зіркове подружжя – медіаменеджер Маргарита Симоньян і її обранець, кінорежисер Тигран Кеосаян – минулої суботи стали багатодітними батьки: на світ з’явився їхній третій спільний дитина – дочка, якій дали старовинне грузинське ім’я Маро.

Детальніше:Це донька: Маргарита Симоньян стала мамою втретє

Нагадаємо, що пара вже виховує двох дітей: доньку Мар’яну (5) і сина Баграта (4). Знаменитість зрідка ділиться в особистому блозі сімейними знімками і приховує обличчя масками emoji, вона ретельно охороняє спокій своєї сім’ї і практично не ділиться подробицями приватного життя. Саме тому про те, що Симоньян стала тричі мамою, спершу розповіла в особистому блозі подруга і колега Маргарити, Тіна Канделакі.

Пізніше та сама зоряна мама підтвердила радісну новину, опублікувавши фото бирки з пологового будинку, і звичайно, подякувала колег і шанувальників за привітання і добрі побажання.

Дорогі і, можна навіть сказати, вже рідні передплатники!Спасибі вам за багато привітань і теплих побажань моїй маленькій донечці, мені і нашій родині!Зворушили до сліз і дуже допомогли мені впоратися зі складнощами перших днів після пологів.

© Instagram @_m_simonyan_

В цю суботу Маргарита розповіла про те, що незважаючи на традиції, вони з чоловіком зібрали всіх рідних і близьких людей для знайомства з новонародженою дитиною.

© Instagram @_m_simonyan_

За вірменською традицією, сорок днів новонародженого не можна нікому показувати, і Тигран суворо наполягає на дотриманні цього правила.Що не завадило йому сьогодні зібрати всю рідню поїсти і обмити немовляти, – розповіла Маргарита.

© Instagram @_m_simonyan_

Але найцікавіше знаменитість розповіла у коментарях, відповідаючи на питання своїх передплатників.

З’ясувалося, що зіркова мама вийшла на роботу через 4 дні після пологів!

— Маргарита, Молдавською традиції теж не можна навіть виходити на вулицю мамі. І малюка показувати, – написала їй одна з прихильниць.

— І у нас мама повинна сорок днів відлежуватися. Але я вже вийшла на роботу в четвер. Традиції не завжди б’ються з робочим графіком:), – відповіла їй Симоньян.

Нагадаємо, що у Тиграна Кеосаяна є дві доньки від першого шлюбу з актрисою Оленою Хмельницькою: 24-річна Олександра і 8-річна Ксенія. Подружжя прожило разом 21 рік. Після розлучення вони зуміли зберегти хороші стосунки. Більш того, Альона подружилася з Маргаритою і радує шанувальників спільними кадрами в особистому блозі.

© Instagram @alxmel

Варто відзначити, що багато зірок телебачення не дозволяють собі засиджуватися в декреті і виходять на роботу буквально через кілька днів після пологів.

Наприклад, зірка Першого каналу і чарівна багатодітна мама Анастасія Трегубова вийшла в світ через місяць після народження четвертої дитини і стала провідною щорічної національної премії експертів автомобільного бізнесу ТОП 5 Авто.

Анастасия Трегубова вышла на работу через месяц после родов© Instagram @atregubova

А телеведуча Лера Кудрявцева, яка стала в серпні минулого року мамою чарівної дочки Маші, також не стала приховувати, що вийшла на роботу менш ніж через три тижні після пологів. В особистому блозі телеведуча виклала відео, де вона готується до зйомок передачі «Зірки зійшлися» на телеканалі НТВ.

Декретна відпустка підійшла до кінця. На роботу, — написала вона.

Лера Кудрявцева вышла на работу через 2,5 недели после родов© Instagram @leratv
Фото на анонс: Instagram @_m_simonyan_