Нове покоління: Ігор Крутой розповів, де живуть і навчаються його внучки

854

Ігор і Ольга Круті – одна з найбільш міцних і гармонійних пар російського шоу-бізнесу. В цьому році зіркове подружжя відзначили 25-ту річницю знайомства. Разом вони виховують двох дочок, 34-річну Вікторію, дочка Ольги від першого шлюбу, і 16-річну Олександру. Вікторія в листопаді 2015 народила дочку, яку назвали Демі-Роуз.

Крутой с дочерьми© Instagram @olgakrutoi

Також у композитора є дорослий син Микола, який вже сам став батьком та виховує двох дочок, 8-річну Христину і 2-річну Маргариту. Зоряний дідусь обожнює проводити час з улюбленими онуками і нещодавно зізнався в особистому блозі, що дівчатка – його кращі музи і надихають його на творчість.

Игорь Крутой с сыном Николаем© Instagram @igorkrutoy65

Нещодавно Ігор і Ольга поспілкувалися з журналістами видання Hello і розповіли багато цікавих сімейних подробиць. Наприклад, дружина відомого композитора повідала про те, що дуже любить готувати і поділилася авторським рецептом салату, а Ігор Якович з гордістю розповів про своїх дітей, онуків і їх захоплення.

Игорь Крутой с женой Ольгой© Instagram @igorkrutoy65

За словами музиканта, 25 років, прожитих разом з Ольгою пролетіли як одна мить, але і в їх відносинах нічого не змінилося – він все так само закоханий у свою дружину і запевняє, що вона – ідеальна супутниця життя, турботлива мама і найкращий у світі кулінар.

Зараз готувати стало модно, багато беруть кулінарні уроки, на телебаченні багато передач… Я ж люблю робити це для родини. У мене мама дуже смачно готувала — баклажани, баклажанну ікру, борщ — і передала мені цей талант. Я відчуваю їжу, сама люблю смачно поїсти, буваю в ресторанах в різних куточках світу і частенько привожу звідти рецепти, — розповіла Ольга. — Зараз, знаєте, дуже популярний зелений кейл-салат. У мене діти його полюбили і весь час замовляли. А нагодувати їх, треба сказати, непросто — старша дочка вже вісім років вегетаріанка, молодша їсть тільки те, що їй подобається.

І я вирішила готувати цей салат будинку. Додала свої інгредієнти, і вийшло дуже смачно. Спочатку оцінила сім’я, а потім і друзі. У результаті дійшло до того, що навіть у Москві багато мої знайомі називають його Olga salad. Взагалі, мені подобається, коли рідні та близькі збираються за великим столом — це об’єднує.

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Russia (@hello__ru) on Jul 29, 2014 о 2:41am PDT

Зараз, за її словами, практично не залишається часу готувати, однак, коли сім’я збирається разом на свята, вона обов’язково радує домочадців кулінарними шедеврами.

Смачніше Олі баранину ніхто не готує! – впевнений Крутий. – Це взагалі свято для нашої сім’ї, коли вона встає до плити.

Ігор Якович також з задоволенням і гордістю розповів про своїх спадкоємців. Його старшому синові в цьому році виповниться 38 років, і, незважаючи на те, що він вже сам батько, Микола часто звертається до свого за порадою і намагається якомога більше часу проводити з ним.

Игорь Крутой с сыном Николаем© Instagram @igorkrutoy65

Вікторія присвячуєте себе бізнесу і виховання дівчинки і теж намагається частіше бачитися з батьками.

Молодша, Олександра, за словами її батька, пішла характером в нього. Ігор Якович мріяв, щоб вона присвятила себе музиці, проте зоряна спадкоємиця поки не хоче продовжувати сімейну традицію.

Игорь Крутой с женой, дочками и внучкой© Instagram @igorkrutoy65

У нас в сім’ї — бабине царство. Крім двох дочок, у мене три внучки. Старшій, Христині, вже дев’ять, вона навчається в Монако. Середньої, Демі, три з половиною, вона живе на дві країни — Америку і Росію. Молодшій, Маргариті, буде три, вона живе в Москві. Це, звичайно, дуже зворушливо спостерігати, як росте нове покоління твоєї родини. Я сподіваюся, що вони отримають гарні професії і, найголовніше, виростуть добрими та достойними людьми.

Игорь Крутой с внучками© Instagram @igorkrutoy65

Читайте також:

  • Мої музи: Ігор Крутой показав рідкісний кадр з онуками
  • Саме чудове твір: Ігор Крутой розповів про народження дочки
  • Вікторія Крута показала дитячу своєї 3-річної дівчинки
Фото на анонс: © Instagram @olgakrutoi, @igorkrutoy65