Нове фото: синові Тіматі та Анастасії Решетовой виповнився один місяць

616

23-річна Анастасія Решетова і 36-річний репер андрій данилко, який виступає під творчим псевдонімом Тіматі, стали батьками сина рівно місяць тому. У цей прекрасний день у своєму особистому блозі Тіматі опублікував перші фото: хлопчика назвали Ратмир, і він з’явився на світло в клінічному госпіталі Лапино, який вибирають для пологів багато зіркові матусі.

Юнусов Ратмір Тимурович / 16.10.19 р. Москва, – підписав знімки щасливий батько.

© Instagram @timatiofficial

Спочатку пара довгий час приховувала цікаве положення, але тепер, після народження дитини, зіркові батьки із задоволенням діляться новими кадрами спадкоємця. А мама співака, Симона Яківна Юнусова, зізналася, що народження синів було найголовнішою подією в її житті, однак після появи на світ онуків все змінилося:

По значущості, народження синів стало головними подіями в моєму житті, так думала я, до появи онуків!))) Я плакала разом з Мамами, почувши перший крик Аліси, а потім Ратміра. Я ревіла, коли молодий Тато цілував злущуються п’яточки своїх дітей і схлипувала, коли Дядько брав на руки новонароджених… Незважаючи на всі труднощі, у мене вийшли чудові сини! Вірю, що й онуки виростуть з добрим серцем… — зворушливо написала вона у своєму особистому блозі.

Крім того, зоряна бабуся нещодавно розкрила зростання і вага новонароджених онуків Аліси та Ратміра. Дивно, але діти при народженні були одного зросту — 54 сантиметри, а також практично одного ваги: Аліса важила рівно 4 кілограми, а малюк Ратмір — 3,7.

© Instagram @simona280

А сьогодні Симона Яківна поділилася зворушливим знімком улюбленого онука: на фотографії малюк солодко спить на животику, поки щаслива бабуся тримає його за ручку.

Ще 216 місяців і нашому хлопчику виповниться 18 років! Час пішов!🙈❤️🙌 – зворушливо підписала фотографію Симона Яківна.

© Instagram @simona280

Прихильники привітали батьків та їх спадкоємця із чудовим днем:

О боже,який солодкий дитенок❤️Головне, щоб здоровий і щасливий був💕

Гарненький сахарок❤️ З першим миниднем народження 🤗

Боже як час швидко летить 😳 Вже місяць малюкові ❤️ Вітаю солоденького 🚀🚀🚀👼🏼✨

Сама Анастасія трохи пізніше теж опублікувала фото з пологів, присвятивши своєму спадкоємцю милий пост у своєму особистому блозі:

Нашому синочкові сьогодні виповнився рівно місяць. Розповім трохи про те як це було) Ми думали, що це почнеться раніше передбачуваної дати пологів, ну або хоча б в цей день — 13 жовтня. Коли вже ПДР і пройшла, то я почала хвилюватися. Це нормально в даній ситуації. Уявіть, всі близькі , знайомі і ще тисячі людей в інтернеті постійно запитують, як мої справи і коли вже все відбудеться. А тим часом 14 і 15 ого числа я вже майже нерухома важкості дитини. Він опустився настільки низько, що я ледве пересувалася і в пологовому будинку мені вже пропонували інвалідну коляску 😭 Сон нормальний природно пропав, ну і по сей день впринципі його не було )) По УЗД вага дитини зашкалював за 4 кг і я почала побоюватися того , що якщо він не народиться в ближ тиждень, то доведеться робити кесарів розтин. Цього я прям дуже не хотіла. За тиждень лікар оглядав мене кілька разів і кожен раз я чула що шийка не готова до пологів. Треба чекати. Після цього наше хвилювання природно наростало, я мріяла скоріше народити і побачити свого малюка. Встав розмова про індукції щоб спровокувати пологи, на 41 тижні це вже дозволено. Але мені хотілося, щоб це відбулося природним шляхом, щоб синочок сам вибрав день коли йому потрібно з’явитися на світло. У підсумку я зібрала з думками і заспокоїлася, налаштовувала себе на правильну хвилю. Почала ходити по коридорах через біль, і ходила досить багато. Зверталася до малюка і говорила, що йому реально пора б уже показатися цього світу)) І ось майже опівночі , у мене відійшли води. І я почала відчувати справжні перейми. До цього кілька днів були тренувальні, я кожен раз думала що це «воно» , але мені сказали що справжні перейми не сплутаєш ні з чим) Це точно! Як я була щаслива!!) Пофіг що дуже боляче) Я нарешті -то в родильній, любимка тримає мене за руку і я розумію що через кілька годин я побачу сина. Все почалося вночі, я природно не встигла поспати, але й не до цього було, якщо чесно !) Всі подробиці процесу ми опустимо) Через 18 годин родового процесу з останніми променями сонця він з’явився на світ. Щастя. Космос ♥️

Instagram @volkonskaya.reshetova

До речі, зовсім нещодавно Анастасія Решетова вирішила відповісти на запитання шанувальників у своєму особистому блозі. Вона зізналася, що син схожий на них з Тимуром, але все ж більше – на тата. Анастасія також зазначила, що, незважаючи на часті перельоти і відрядження, Тіматі – дуже хороший батько.

Instagram @volkonskaya.reshetova

До речі, нещодавно молода матуся розповіла, що у малюка вже з’явився пігмент — очі у нього явно будуть карими, як у тата.

Так як у більшості немовлят перші тижні або навіть місяці життя очі зазвичай сіро-блакитного кольору, у мене була надія на те, що очі у сина будуть мамині)) Але буквально на днях почав проявлятися істинний карий пігмент) Так що ми брюнетами з блакитними очима вже точно не будемо, адже карий або чорний колір очей як правило доминантны)) А взагалі, розподіл генів — дивовижне явище.. Так цікаво буде спостерігати як в Ратмире будуть проглядатися наші риси. Відчуваю, що суперечок на тему схожості нам точно не уникнути 😁 Розкажіть про цікаві випадки розподілу генетичних особливостей у ваших діток? Чи бувало таке що в обох батьків з чорними волоссям народжувалися блондини, наприклад?)

Instagram @volkonskaya.reshetova

Варто відзначити, що тепер Анастасія регулярно публікує у своєму особистому блозі фото і відео з малюком, розповідає про те, як вона відновлюється після пологів і про те, як проходять будні молодої матусі. Нещодавно вона показала дуже смішне і зворушливе відео, в якому продемонструвала, як малюк Ратмір спить, затишно розташувавшись на одному з її трьох котів, яких вона завела під час вагітності.

У кожного своя атмосфера в будинку 😆👼🏽🙆🏽♀️🙆🏾♂️🐱🐱🐱 Кототерапия 24/7, – підписала вона ролик.

View this post on Instagram

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on Nov 8, 2019 at 4:05am PST

Читайте також:

  • Анастасія Решетова розповіла, як відновлює фігуру після пологів
  • Мамин або татів? Анастасія Решетова розповіла про колір очей новонародженого сина
  • Бебі блюз і новий режим дня: Анастасія Решетова розповіла, як бути мамою новонародженого
Фото на анонс: особистий блог зірки