Нове хобі Микити: син Сергія Лазарєва здивував тата своїми виробами

518
© Instagram @lazarevsergey

4-річний син популярного співака та учасника міжнародного конкурсу «Євробачення» Сергія Лазарєва росте дуже тямущим і зацікавленим хлопчиком. В інтерв’ю Регіна Тодоренко співак зізнався, що намагається давати Микиті свободу вибору і не змушує ходити в один конкретний гурток. Тому малюк займається плаванням, футболом, англійською мовою, шахами, малюванням.

© Instagram @lazarevsergey

Як виявилося, Микиті також подобається займатися ліпленням і виготовленням різноманітних фігурок з паперу. Сьогодні Сергій поділився в особистому мікроблозі результатом чергового творіння сина. На фото зображені пластиліновий пес і паперова свинка. Причому Лазарєв пожартував, що, швидше за все, прототипом свині є саме він.

© Instagram @lazarevsergey

Цілком можливо, що робити такі чудові вироби Микиту навчили в дитячому саду. До речі, в дошкільному закладі, який відвідує син популярного музиканта, лише дуже вузьке коло людей знає, що він є спадкоємцем Лазарєва. Як зазначає Сергій, поки Микита ще зовсім маленький, він буде намагатися максимально захищати його від зайвої уваги.

При цьому музикант вже замислюється про школу для сина. Артист планує віддати його в перший клас з 7 років, хоча і вважає Микиту готовим до школи вже зараз, в такому юному віці.

Син вже готовий до першого класу — читає, знає алфавіт, пише циферки, – з гордістю заявляє співак.

© Instagram @lazarevsergey

До речі, не так давно про велике кохання свого чада до ліплення розповіла телеведуча Ксенія Бородіна. В одній із соціальних мереж зірка поділилася з фоловерами забавним відео. На ролику Тея дарує мамі її портрет, виліплений з пластиліну.

«А чому в мене очі дивляться в різні сторони, поясни, Теюнь», – зі сміхом запитала у доньки телеведуча.

© Instagram @borodylia

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Apr 11, 2019 at 12:34am PDT

Фото на анонс: особистий блог зірки.