Новий тренд? Ксенія Бородіна, Інна Жиркова і інші зірки одягли своїх дошкільнят в шкільну форму

1266

Літо пролетіло непомітно, і ось багато батьків вже ведуть до школи своїх дітей. Зіркові пари — не виняток! Однак і їх молодші спадкоємці вже хочуть стати дорослішими, щоб бути схожими на старших братів і сестер. Деякі батьки вирішили наблизити цей важливий момент і… одягнути дітей, які ще не пішли в перший клас, у шкільну форму!

Сьогодні Ксенія Бородіна з чоловіком і старшою дочкою Марусею вирушили на лінійку в школу, а разом з ними туди пішла молодша, 3-річна Тея, у дорослому шкільній формі. Бородіна також написала у своєму особистому блозі про те, що в цьому році молодша спадкоємиця збирається в дитячий садок:

Перший раз в Дитячий сад на повний День і перший раз в четвертий клас💕💕💕 зі школою ми змирилися, а ось до саду Мама зовсім не готова😭😭😭 звикла що весь ранок ми разом гуляємо, снідаємо разом, Теюха нас будить вранці, а тепер у неї підйом 7 ранку((( добре, буду забирати раніше 🍓🍇🌹 Мару в Школі до 16.00, потім ще додаткові заняття, Гімнастика, уроки і так дитину майже не бачиш. Була б моя воля, не відпускала б ніколи від себе 😂💋💋

© Instagram @borodylia

Як пізніше пояснила Ксенія Бородіна, це не шкільна форма, а парадна форма дитячого садка, який пішла Тея. Все серйозно!

Ще одна зіркова матуся — Інна Жиркова — сьогодні пішла на лінійку з дітьми. Нагадаємо, Інна та Юрій Жирковы разом вже більше 10 років і виховують трьох спадкоємців: синів Дмитра та Данила, а також дочку Мілану. Молодшому, Данилу, як і доньки Бородіної — 3 роки. Проте вік — не перешкода тому, щоб одягнутися у дорослий костюм з краваткою-метеликом, як у старшого брата:

Мілана і Діма дуже скучили по школі, вчителям та однокласникам. Сьогодні Діма пішов в 5 клас, Мілана в 3 . На жаль, Юра на лінійці бути не зміг, відразу після вчорашньої гри зі «Спартаком», він відправився на Збори.

© Instagram @innazhirkova

Дочка Світлани Пермякової, Варвара, піде в перший клас тільки в наступному році, однак шкільну форму зіркова донька вирішила приміряти вже зараз:

Всіх з початком навчального року:))Ми в школу в наступному році, але одягли форму, як великі дівчатка 😊😍 ради повернутися в наш улюблений Дитячий садок! ❤️ успіхів, успіхів, звершень, терпіння всім учням і вчителям!

© Instagram @s_permyakova

Молодша дочка Катерини Климової, 3-річна Белла, прийшла на перше вересня до старшої сестри, 17-річної Єлизавети, в красивому шкільному сукня темно-синього кольору. Фотографіями спадкоємиць зіркова мама тут же поділилася в особистому блозі! До речі, це сукня ми вже бачили на малій, і воно просто дуже схоже на шкільне, а не придбано спеціально до Дня знань.

© Instagram @klimovagram

Мілана Тюльпанова також опублікувала святкове фото з 2-річним синочком Артемієм — як і годиться, з квітами і в костюмі! Малюк виглядає зовсім дорослим у піджаку:

Ну ось і у нас «1 вересня» 😜📝✏️ — підписала фото щаслива мама.

© Instagram @milana_tulpanova

Читайте також:

  • Анна Хилькевич розповіла про майбутній школі для старшої доньки
  • Скільки грошей треба, щоб зібрати дитину до школи!
  • Людмила Петрановська стурбована майбутнім дітей, які навчаються в звичайних середніх школах
Фото на анонс: Instagram