Син – у тата, донька – в маму: Оксана Акіньшина поділилася фото підрослих дітей

850

32-річна Оксана Акіньшина — одна з найбільш таємничих актрис вітчизняного кіно. Вона неохоче ділиться подробицями приватного життя, а в особистому блозі сімейним кадрів воліє фотографії з кінозйомок, подорожей та модних фотосесій. Між тим, актриса встигає не тільки будувати успішну кар’єру в кіно, але і виховує трьох дітей.

Читайте також:Загальний збір: Леонід Агутін поділився портретом своєї великої родини

Від першого шлюбу з Дмитром Литвиновим на світ з’явився син Філіп (10). У минулому році зіркова мама відверто розповіла, що хлопчик живе в Петербурзі разом з її мамою, так як у нього є певні проблеми зі здоров’ям.

У 2012 році Оксана знову вийшла заміж за грузинського кінопродюсера Арчила Геловані і народила йому двох дітей — сина Костянтина (7) і дочка Еммі (2.5).

© Instagram @akinshok2013
© Instagram @akinshok2013

В минулому році стало відомо, що актриса разом із чоловіком і дітьми переїхала до Швейцарії, так як Костянтин тепер навчається в одній з найкращих і престижних шкіл Європи. Примітно, що хлопчик не здавав вступних іспитів, а був прийнятий на навчання в якості експерименту, після перемоги в олімпіаді з математики, і в підсумку показав свої сильні сторони і залишився там вчитися. Горда успіхами сина Акіньшина зізналася, що це — неймовірна удача, адже навчальний заклад вважається лідером по підготовці дітей молодшого віку.

А в ці вихідні знаменитість порадувала численних шанувальників і опублікувала в особистому блозі чудовий кадр з дорослішими спадкоємцями.

© Instagram @akinshok2013

Захоплені шанувальники відзначають, як підросли діти улюбленої актриси, і залишають їй щирі компліменти і добрі побажання. А також обговорюють, що син більше схожий на тата, а дочка — на маму.

Хорошки) так виросли) син в тата, доча в маму)

У гарної матусі, дуже гарні дітки! Фото чудове!

Такі хитрі посмішки! Напевно задумали якусь витівку)))

В коментарях також відзначилася колега і подруга Оксани, актриса Катерина Вуличенко.

Які класні!!!!!!!! ❤️❤️❤️ — написала вона.

Читайте також:Живемо на пляжі: Ляйсан Утяшева поділилася відео з дітьми з відпустки

До речі, минулого літа актриса дала відверте інтерв’ю головному редактору журналу ОК Ігорю Вернику і розповіла про своїх дітей багато цікавих і до цього не відомих подробиць.

Костянтин — розумний, складний. З характером. Дуже вимогливий, дуже експресивний і занадто розумний для своїх років. Він відмінний логік, тому його і взяли в одну з кращих середніх шкіл Швейцарії, — з гордістю говорить про сина Оксана.

А розповідаючи про дочку, не може стримати посмішки:

Арчіл мріяв про дівчинку. А я не розуміла, що мені з нею робити. Перші півроку були дуже важкі, я просто не могла її прийняти. У мене було відчуття, що я вперше народила, що це мій перший дитина. А потім я якось залишилася з нею одна, і все… Вона неймовірна, нереальна! Вона не я, не ще хтось, вона сама по собі. Лялька. Вона ржачная, шкет такий, справжня грузинська дівка просто — завжди в образі. Мужиків вона порве, я в цьому сенсі спокійна на сто відсотків.

© Instagram @akinshok2013
Фото на анонс: Instagram @akinshok2013