Нові методи в лазерній косметології

6-11-2021

Дбайлива і комфортна процедура з використанням лазерних променів значно омолоджує шкіру обличчя, при цьому з часом лазерний вплив матиме помітний наростаючий ліфтинг-ефект. За більш докладною інформацією звертайтеся за посиланням Центр косметологии Слиммедикал та записуйтеся на консультацію.

Найбільш високотехнологічними, ефективними і безпечними лазерами в світі є медичні лазерні апарати fotona виробництва словенії-це визнаний у всьому світі «золотий стандарт» лазерних технологій. Перші лазери fotona з’явилися ще в 1964 році, сьогодні продукція компанії активно застосовується в судинної, пластичної та загальної хірургії, косметології та гінекології. Компанія fotona є автором понад півсотні патентів на передові медичні технології.

Процедура плазмоліфтінга використовується:

Один з ключових параметрів впливу лазера-це довжина імпульсу. Звичайні лазери генерують імпульси з швидким наростанням енергії і тривалим її зменшенням, що не дозволяє точно регулювати тривалість і інтенсивність імпульсу.

Технологія fotona створює прямокутний імпульс, де миттєве посилення енергії переходить у фазу «плато», за якою слідує миттєве загасання лазерного променя. Правильна геометрія імпульсу дозволяє точно контролювати його тривалість і інтенсивність. Це дає можливість гнучко змінювати параметри впливу з урахуванням всіх індивідуальних особливостей шкіри.

Лазер fotona на відміну від стандартних лазерів, може генерувати не тільки ультракороткі, але і наддовгі імпульси, що надають ефект коагуляції (часткового руйнування) судин. Такий вплив сприяє активації процесу оновлення судинної мережі дерми. Відбувається точкове руйнування тканин, а на місці старих зів’ялих клітин утворюються нові – вони забезпечують ліфтинг-ефект і запускають процес регенерації сусідніх клітин. Апарат fotona дозволяє домагатися неперевершених результатів у вирішенні численних естетичних проблем, недоступних для інших лазерних систем.

4d-безпрецедентний вплив

Лазерне омолодження складається з унікальної комбінації чотирьох запатентованих лазерних процедур, послідовно виконуються в одне відвідування. 4d-лазер впливає на поверхневий і колагеново-еластиновий шари, жирову клітковину і зв’язковий апарат. Це не має аналогів єдина в світі технологія омолодження обличчя!

Разом ці чотири лазерні методи забезпечують вплив на всю глибину тканин обличчя, що дозволяє досягти прекрасного результату, який видно відразу. Максимальний ефект досягається через кілька днів і зберігається до півтора років.

У клініці Слиммедикал використовується сучасна лазерна установка експертного рівня, спрямована на вирішення великого спектру косметологічних завдань:

Збереження навколишніх тканин здоровими;

Повна безболісність;

Стійкий результат;

Немає побічних ефектів;

Немає необхідності реабілітації.

Fotona 4д омолодження + біоревіталізація(поєднання методик, для тих хто хоче поліпшити якість шкіри за один сеанс з мінімальною реабілітацією)

Опис

Лазерне 4d-омолодження + біоревіталізація робиться за наступною технологією:

Різнобічний вплив на всі тканини оброблюваної поверхні.

4 етапи лазерної обробки. Спеціаліст по черзі стимулює спалахами шкірний покрив, домагаючись потрібного результату.

Вплив на зовнішню і внутрішню поверхні обличчя. Спеціальний фільтр призначений для обробки слизової оболонки всередині рота. Так досягається 4d-ефект.

Показання до застосування:

Процедуру рекомендується проводити в наступних випадках:

Дрібні і глибокі зморшки в області очей, на лобі, між бровами, навколо губ.

Виражені носогубні складки.

Зниження тонусу лицьових м’язів.

Зміна контуру обличчя.

Поява подвійного підборіддя.

Розширені пори.

Темні кола під очима, набряклість.

Опущення брів через зниження тонусу очних м’язів.

Сірість шкіри.

Погане кровопостачання клітин дерми.

Руйнування колагенових волокон і низька вироблення еластину.

Великий шар жирового прошарку, який збільшує глибину зморшок.

Біоревіталізація рекомендується, коли шкіра потребує тривалого зволоження і створення депо необхідних шкірі речовин (це важливо і для зволоження, і для омолодження, ліфтингу, вироблення колагену)

Контурна пластика-це ін’єкційний метод введення філерів на основі гіалуронової кислоти для вирішення естетичних завдань. У клініці

Лікарі гарантують вам миттєвий омолоджуючий ефект і природне перетворення рис обличчя.

Можливості контурної пластики

1. «тюнінг» дозволяє зробити риси обличчя більш виразними. Наприклад, збільшити губи, вилиці, виправити форму кінчика носа, підборіддя і т. Д.

2. Згладити вікові зміни з віком зменшується обсяг вилиць, очі і щоки виглядають запалими, проявляються слізні і носогубні борозни, куточки губ опускаються, з’являються зморшки на шиї, у мочок вух і т.д. Контурна пластика дозволяє виліпити обличчя, як в молодості.

3. Провести корекцію асиметрііпацієнти часто стикаються з проблемами асиметрії тканин, які виникають через особливості будови обличчя або міміки: наприклад, з одного боку носогубна складка більш виражена, ніж з іншого; різний кут в зоні нижньої щелепи; асиметрія м’яких тканин через зміщеного прикусу і т. Д

Процедуру проводять сертифіковані лікарі-ін’єкціоністи з великими знаннями в області анатомії обличчя і методів ін’єкційного омолодження

У кожній лінійці препаратів є гелі з різним ступенем щільності для вирішення різних естетичних завдань-розгладження дрібних зморшок, армування шкіри, заповнення глибоких зморшок і складок, створення обсягу певних зон обличчя (губи, вилиці і т. Д.)

Результат від проведених ін’єкцій буде помітний практично відразу. Первісну оцінку змін можна дати вже через 1-2 дні, а остаточну – приблизно через тиждень.

Процедура – комфортна, проводиться при місцевому знеболюванні: кремова анестезія (30 хв.) або іньекційна (миттєва).

Існують техніки введення препаратів через один прокол c допомогою канюлі, які дозволяють отримувати прекрасні результати за 20 хв.канюлі – це довгі голки з тупим кінчиком, які при введенні в тканини розсовують їх з мінімальною травматизацією, що значно скорочує хворобливість процедури і ризик утворення синців.

Препарати на основі гіалуронової кислоти є біодеградіруемимі (розсмоктуються), вони зберігаються в тканинах до 36 міс (в залежності від зони введення, щільності препарату, індивідуальних особливостей організму). При повторних процедурах термін дії філера, як правило, збільшується.

Завдяки формулі філера на основі гіалуронової кислоти в шкірі відбувається синтез власних компонентів (колагену, еластину, гіалуронової кислоти), недолік яких і призводить до виникнення зморшок. Тому можна стверджувати, що контурна пластика забезпечує не тільки «розгладження зморшок», але і є профілактикою їх розвитку.