Ніби одна мить: Олена Кулецька та її чоловік зазначили 5 років у шлюбі

813

25 серпня минулого року модель Олена Кулецька стала мамою вдруге: телеведуча народила дочку Олександру. У Олени та її чоловіка Станіслава Романовського також підростає дочка Ніка (3). 16 липня 2014 року пара оформила шлюб, розписавшись в одному з московських рагсів, а через місяць, у серпні, вони вже зіграли пишне весілля в Провансі.

В честь цього чудового події чоловік Олени виклав гарне фото з весілля, зворушливо підписавши його:

Чарівних 8 років разом з них 5 років офіційно!люблю тебе моя @elenakuletskaya#деньсвадьбы💍 #любов

© Instagram @romanovskiystanislav

Олена у своєму особистому блозі також поділилася барвистими фотографіями з фотосесії, написавши слова любові чоловікові:

День Загсосочетания.5 років. П’ять!!! А як ніби одна мить + ціле життя одночасно 💞Лав лав @romanovskiystanislav#годовщинасвадьбы#загсосочетание #подорогевзагас#ленаистаскакэтобылоунас

© Instagram @elenakuletskaya

Шанувальники у коментарях почали вітати щасливу пару з річницею весілля, залишаючи теплі побажання під знімками:

Вітаю від душі!!! 😘 Любові вірної і чистою! Щасливих обнімашек і смачних целовашек!!! 💗💗💗

Які ж ви класні! ❤️Вітаю 😊

Здоров’я і щастя вашій родині! 🙏 Класні! 🤗

До речі, зовсім недавно річницю шлюбу зазначив співак та багатодітний тато Емін Агаларов. Нагадаємо, весілля пройшло в заміському клубі, що належить нареченому. На торжестві були не тільки друзі і рідні пари, але і багато зірок вітчизняного шоу-бізнесу, а церемонію одруження вів телеведучий Андрій Малахов.

Один дивовижний рік! З річницею, моя любов ❤️ — підписав знімок артист.

© Instagram @eminofficial

Варто зазначити, що Олена Кулецька активно веде соціальні мережі і ділиться з шанувальниками секретами краси, порадами щодо виховання дітей, а також розповідає про все, що відбувається в її житті. Так, нещодавно у своєму особистому блозі зіркова мама опублікувала відео з фотосесії, головною героїнею якого стала її старша дочка.

Ніка з задоволенням змінювала сукні і позувала на камеру фотографа. Дівчинку бавив цей процес, так що з упевненістю можна заявити, що у Кулецькою росте гідна заміна. Та й сама мама не проти.

Здається, мене дехто посунув. Вляглася сама в кадр, — прокоментувала Олена поведінку дочки.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Feb 12, 2019 at 9:35pm PST

Раніше модель говорила, що дуже переживала за те, як Ніка прийме свою молодшу сестричку. І хоча морально мама готувала дівчинку до того, що вона тепер буде не єдиним улюбленою дитиною, все одно боялася, але перша зустріч пройшла успішно.

На виписку ми, як всі радили, підготували подарунки — від обох сторін. І перше, що привернуло Ніку, коли ми обнялися і розцілувалися — це… подарунок. Хвилин 20 вона займалася новою іграшкою — до речі, вся сім’я як раз отОхалась отАхалась — а потім сіла поруч і ось так гладила, розглядала, посміхалася Саше). Говорила «Вона справжня, так?» і без проблем пустила нового мешканця в нашу спальню».

© Instagram @elenakuletskaya
Фото на анонс: Instagram @elenakuletskaya