Носоріг і носоренок: Сергій Лазарєв з сином записали видеоэкскурсию по зоопарку в Майамі

688

36-річний Сергій Лазарєв, незважаючи на успішну кар’єру співака і часті гастролі, завжди знаходить час, щоб провести його з улюбленим сином Микитою. Варто зазначити, що Сергій – не з тих артистів, хто багато розповідає про своє особисте життя: співакові навіть два роки вдавалося приховувати, що у нього є син. Про спадкоємця музиканта громадськість дізналася тільки в 2016 році.

Малюк дуже підріс за останній час, і будь-яке відео з його участю на особистій сторінці зоряного тата викликає захват шанувальників. Так, днями співак разом з сином вирішив відправитися в Майамі і вже встиг поділитися з читачами свого блогу сонячними знімками з коханим спадкоємцем:

«Народження дитини — це єдине побачення в сліпу, на якому ти можеш бути впевнений, що зустрінеш беззастережну любов всього свого життя» (с) Позитиву Вам в стрічку Від нас з Никитосом!

© Instagram @lazarevsergey

Прихильники залишилися в захваті від цього фото і залишили величезну кількість лайків та коментарів, зазначивши, як виріс Микита:

Як Никитосик виріс😍 такі круті ви💞🤘🏻 гарного відпочинку❤️🙌

Яка вірна цитата 😊 Гарного вам відпочинку, позитивні наші сонечка 🌞☀️💞❤️

Знову мій мимимитор склеювати скотчем. А вам, Сергію В’ячеславовичу, гарного відпочинку❤️

А вчора щасливий тато відвів свого ненаглядного сина в зоопарк. Особливо Микиті сподобалися леви, ведмеді, носороги – тато з сином, тигри і фламінго. Зоряний тато навіть проспівав синові пісню Олени Свиридової «Рожевий фламінго».

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 2, 2019 at 8:02pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 2, 2019 at 8:05pm PDT

Крім того, Сергій з сином погодували жирафа з рук і сфотографувалися поряд з верблюдом.

© Instagram @lazarevsergey

А маленький Микита ще й самостійно зробив фото тата з жирафами!

© Instagram @lazarevsergey

До речі, Сергій намагається багато часу приділяти своєму чаду і часто показує йому різні країни. Торік, наприклад, Лазарєви вирушили в Діснейленд, а в січні цього року зоряний батько звозив Микиту на найбільшу виставку міст в Дубаї.

© Instagram @lazarevsergey
© Instagram @lazarevsergey

Літо — пора дитячих канікул, і не тільки Сергій Лазарєв проводить їх разом із сином за кордоном. Телеведуча і мама трьох дітей Юлія Барановська, наприклад, у відпустку вирушила з усіма своїми спадкоємцями. На цей раз знаменитість вирішила показати 13-річному Артему, 11-річної Яни і 6-річному Арсенію прекрасну Італію.

© Instagram @baranovskaya_tv

До речі, туди ж вирушили та Дмитро Шепелєв з сином Платоном:

© Instagram @dmitryshepelev

А Володимир Пресняков та Наталія Подольська з сином Артемієм викладають яскраві фотографії з сонячної Іспанії, чим дуже радують своїх численних шанувальників.

© Instagram @presnyakovvladimir

А яких тварин в зоопарках найбільше люблять ваші дітки?

Фото на анонс: особистий блог зірки