Ніколи не здогадаєтеся: Тетяна Терешина розсекретила друге імя сина

835

У січні Тетяна Терешина вдруге стала мамою. У екс-солістки Hi-Fi і її чоловіка Олега Курбатова народився син. Також співачка виховує п’ятирічну дочку Аріс першого шлюбу з телеведучим Славою Нікітіним.

Читайте також:Двічі мама: Тетяна Терешина показала фото новонародженого сина

На відміну від інших зірок Терешина не робила зі своєї вагітності сенсації: досить рано її розсекретила, а в день пологів щаслива опублікувала перше фото сина і назвала його ім’я – Арсеній.

Татьяна Терешина с мужем и новорожденным сыном© Instagram @tanya_tereshina

Правда через деякий час Тетяна здивувала шанувальників заявою про те, що планує дати малюкові ще одне ім’я, але яке, не називала.

Сьогодні вона розсекретила, як же повністю звуть її спадкоємця. У своєму особистому блозі вона опублікувала фото, на якому тримає свідоцтво про народження.

Зараз розкажу секрет) відзначаємо сьогоднішня подія. У нас в нашій країні, в столиці, в нашій квартирі жив незаконно людина, ось завтра рівно 5 місяців як)). Як його звуть ви можете вичитати наблизивши другу фотку в каруселі), за одне з повним ім’ям обговоримо і наші з чоловіком роки народження 😅🙈 як вам наше подвійне ім’я? )) тут не видно, воно через тире пишеться))) І ВЗАГАЛІ)), ХТО РОЗГЛЕДИТЬ ДРУГЕ ІМ’Я? – заінтригувала Терешина.

© Instagram @tanya_tereshina

Уважні шанувальники зуміли прочитати дрібний шрифт. Інтернет-користувачі розділилися на два табори. Одні не оцінили фантазію мами і написали:

Арсеній-Остап? Ви серйозно?!

У мене немає дітей,і я не можу судити. Але що за мода давати людині ім’я,з яким йому буде незручно. Подвійне ім’я?! Емм,це дивно. Як там прийнято ? Вибачилася і пішла здивована.

Дети Татьяны Терешиной© Instagram @tanya_tereshina

А іншим сподобалася задумка:

По мені, так все супер!!!

Остапчик ☺️З першим документном вас ☺️💋

Раніше Терешина говорила про те, чому вирішила назвати дитину подвійним ім’ям. Як виявилося, це зовсім не із-за боязні пристріту або якихось поганих прикмет.

До другого місяця життя ми з Олегом придумали Арсюше друге ім’я. Так що ради, що не оформилися раніше.)) В нашій країні це було раніше не прийнято. А мені завжди подобалося таке розмаїття, – писала артистка.

До речі, Тетяна не єдина з знаменитостей, хто вибрав малюкові таке оригінальне ім’я. Вікторія Лопирьова теж назвала сина подвійним ім’ям. Спадкоємця моделі звуть Марк Ліонель.

Виктория Лопырева с сыном© Instagram @lopyrevavika

Нагадаємо, що Тетяна Терешина розписалася зі своїм коханим у вересні 2018 року, коли вже була на пристойному терміні вагітності. Про чоловіка вона практично не розповідає., оскільки він – людина непублічна. Відомо лише, що молода людина віком до співачки і займається бізнесом.

А вам подобається мода на подвійні імена?

Фото на анонс: особистий блог зірки