Танці – це сімейне: Нюша показала, як проводить час з 9-місячною донькою

520

Багато молоді матусі приходять у форму після пологів, виконуючи зарядку разом з дітьми. У співачки Нюши активності вистачає – репетиції, зйомка кліпів, виступи. Однак вона завжди знаходить час на те, щоб потанцювати з маленькою донькою.

Танці удвох з моєю принцесою — це щастя, люблю нескінченно❤ А ще, між іншим, прекрасна гімнастика 💪🏻 для неї і для мене, – розповіла співачка в особистому блозі.

© Instagram @nyusha_nyusha

Фото Нюши з донькою прокоментував Ігор Сівов – чоловік виконавиці:

мої левиці 🔥🔥🔥❤️❤️❤️

Серед коментарів на тему, як чудово виглядає Нюша, було висловлювання від її подруги, актриси і багатодітної матусі Анастасії Цвєтаєвої:

Ню, шикарно відновилася після пологів.

Читайте також:Як підросла! Нюша показала ранкове відео з 9-місячною донькою і чоловіком

Зазначимо, що передплатники співачки вкотре поцікавилися у Нюши з приводу імені її доньки. Незважаючи на те, що співачка не відповіла, в коментарях прозвучала версія на користь імені Серафима. Відповідає здогад дійсності, покаже час. Нагадаємо, будучи гостем телевізійного шоу Івана Урганта, молода матуся зізналася, що спадкоємицю назвали старовинним російським ім’ям, яке зараз практично ніде не звучить.

© Instagram @nyusha_nyusha

Незважаючи на те, що особи дівчинки не видно і на новому фото з мамою (втім, як і на інших знімках і відео), шанувальники співачки захопилися цим спільним кадром.

Няша у Нюши

Божественні ніжки 🔥🔥🔥

Блондиночка! У тата пішла

Дві красуні!!!

Нагадаємо, дочка Нюши та Ігоря Сивова з’явилася на світ 6 листопада 2018 року. 9-місячна дитина вже любить «читати», активно цікавиться книжками, носить різні зачіски – один або два хвостики, із задоволенням слухає пісеньку про варення з мультфільму «Маша і Ведмідь». Росте!..

© Instagram @nyusha_nyusha

Нюша ділиться не тільки новинами про життя дочки. Наприклад, співачка і її чоловік нещодавно відсвяткували річницю весілля. Цю дату вони відзначили в одному з найромантичніших місць – в Парижі. Закохані опублікували у себе в мікроблогах однакові спільні фото, підписи до яких подякували один одному за час разом.

Особливий день, на нашій особливою планеті…✨💫 – підписала знімок Нюша.

💫04.08.2017 день, коли я знайшов своє щастя, щоб не відпускати ніколи. Нехай все складається так, як ми хочемо, адже любов обов’язково допоможе нам здійснити всі бажання разом, – написав Сівов.

© Instagram @nyusha_nyusha
Фото на анонс: Instagram @nyusha_nyusha