Нічого не змінилося: дружина Костянтина Хабенського поділилася студентським фото актора з відомими однокурсниками

1219

47-річний актор театру і кіно, режисер та засновник благодійного фонду Костянтин Хабенський і його дружина, 37-річна актриса МХТ імені А. П. Чехова Ольга Литвинова, практично не дають інтерв’ю і дуже рідко діляться з шанувальниками фотографіями.

Однак сьогодні актриса зробила виняток і опублікувала архівне фото чоловіка в молодості з його однокурсниками – Михайлом Пореченковим, Михайлом Трухиным і Олександром Глинським.

Поки всі насолоджуються передбачуваної старістю, займемося реальної молодістю 😉По моєму, нічого не змінилося 🙈, правда ж ?👵🏻👴🏻#прекрасноедалеко#априехаляназадаприехалвленинград, – підписала знімок Ольга.

© Instagram @olga.litvinova.1

Шанувальники підтвердили — нічого не змінилося і навіть стало краще!

І справді, нічого не змінилося! І ще довгих довгих років життя!❤️

Класні, молоді, безбашенні❤️

Всі стрункі) а головне — як горять очі 🤩

Нагадаємо, актори разом навчалися у Ленінградському державному інституті театру, музики і кінематографії. Михайло Пореченков в одному з інтерв’ю сказав про те, що це навіть більше, ніж просто дружба:

Я до сих пір вдячний ЛГИТМиКу за те, що подарував мені не тільки професію, але й дружбу з Кісток і Мішею Трухиным. Ми давно вже не просто друзі, швидше родичі. Ольга, моя дружина, — хрещена мама Вані Хабенського і Соні Трухиной. Звичайно, ми дуже зайняті, але користуємося кожною можливістю провести час разом, посиденьки влаштовуємо.

До речі, нещодавно Ольга Литвинова, судячи з усього, вирішила стати блогером і ділитися своїми материнськими емоціями з передплатниками. Так і виникла ідея фото з молодшою дочкою. Ольга Литвинова опублікувала його в Stories свого особистого блогу. В кадрі актриса і частково маленька ніжка. Знімок молода матуся супроводила промовистим підписом:

Це нога того кого треба нога.

© Instagram @olga.litvinova.1

Показала зіркова матуся і старшу доньку. На кадрах видно, що подружжя зараз перебуває на відпочинку.

© Instagram @olga.litvinova.1

Нагадаємо, що Хабенський і Литвинова одружилися у 2013 році, через п’ять років після загибелі першої дружини актора, яка померла від онкологічного захворювання. У 2016 році у подружжя народилася дочка Олександра. А в лютому цього року артисти стали батьками вдруге. Правда, ім’я другої дочки, рівно як і її обличчя, Хабенський і Литвинова поки приховують. У Костянтина також є син Іван від першого шлюбу, який живе разом з бабусею в Іспанії.

© Instagram @khabensky_konstantin_fan
Фото на анонс: Instagram @t.v.mm, @olga.litvinova.1