Один в один: дочка Катерини Вилковой все більше стає схожою на свою маму

569

34-річна Катерина Вілкова талановита актриса і щаслива мама двох чудових дітей — дочки Павла і сина Петра, які з’явилися на світ у шлюбі з актором Іллею Любимовим. Зіркове подружжя, по праву вважаються однією з найбільш міцних і гармонійних пар російського кіно. У травні цього року Катерина та Ілля відзначили жерстяну весілля — 8 років у шлюбі. Кінозірка лише недавно перестала приховувати своїх дітей і тепер з радістю ділиться в особистому блозі їх знімками.

Не так давно зіркове подружжя дали спільне інтерв’ю журналу Hello і поділилися своїми поглядами на виховання дітей. За словами Катерини, головна її мета —щоб Павла і Петро не виросли тепличними дітьми: вміли приймати важливі рішення та нести за них відповідальність.

Мені хочеться, щоб мій чоловік виріс чоловіком, а дівчинка виросла жінкою, але з характером. Мені цікаві взаємини моїх дітей зі світом. Те, як вони вміють домовлятися, вирішувати питання. Син зовсім ще маленький, звичайно: Петі нещодавно виповнилося п’ять. Його доводиться водити в дитячий сад. Павла ще не школярка, але на підготовчі заняття ходить сама. У неї є телефон, вона завжди може зателефонувати мені. Коли вона виходить, я даю їй якісь «технічні вказівки»: де перейти дорогу, на що звернути увагу — і стежу за нею з балкона. Мені хочеться, щоб у неї і відносини з педагогом у школі вишикувалися свої власні. Щоб вона була в курсі того, що відбувається. Адже їй потім у цьому світі жити.

Також знаменита пара поділилася секретом міцних і гармонійних відносин. Катерина зі сміхом зізналася, що за проведені разом з чоловіком роки все більше стає схожа на нього характером, а Ілля повідав про те, що завдяки дружині набуває безцінне вміння бачити життя радісно.

Ну, я не буду, звичайно, приховувати, у нас дійсно ідеальні стосунки. Я буду дуже активно посилати сигнал світобудови, щоб те, що нам зараз дано, збереглося. Можливо, це не тільки наша заслуга, але нехай так буде завжди, — зізналася актриса.

© Instagram @oldkavilochka

Варто відзначити, що дочка Катерини з віком все більше стає схожою на маму! Про це говорять і шанувальники актриси:

Яка гарненька! Вперше бачу дитину, щоб так була схожа на маму, і на тата!!! Здоров’я і щастя Вашій родині! Катерина, ви чудова актриса! Я Ваша прихильниця!!!

Мамина зайчик🐰😍❤

Яка мила😊😊💗💗 мамина дочка😊😊

© Instagram @oldkavilochka

Проте декому все ж здається, що Павла більше схожа на знаменитого тата:

Яка Павлуша вже большаааяяя😜👍🏻 Татові очі))

Ну татова доча, що не кажи…удачі вам

Дуууже на тата схожа😍

До речі, нещодавно співачка Пелагея поділилася архівних знімком з дитинства, і багато шанувальників відзначили, що схожість її маленької дочки Таї і її самої в дитинстві видно неозброєним поглядом — такі ж пухкі щічки і маленький носик.

© Instagram @pelageya_insta

До речі, в одному з інтерв’ю Катерина Вілкова зізналася, що вона — сувора мама і намагається не балувати дітей.

Наші діти ходять в звичайний дитячий садок, державний, в сусідньому під’їзді, вони часто їдуть до бабусі й живуть на дачі під Нижнім Новгородом у спартанських умовах. Незважаючи на те, що з-за роботи я бачу дітей тільки вечорами або ще встигаю захопити ранок, навіть тут їм періодично «прилітає», тому що я сувора мама.

© Instagram @oldkavilochka, @oldkavilochka
Фото на анонс: Instagram @oldkavilochka