Один в один: принц Джордж стає все більше схожий на діда в дитинстві

636

22 липня первісток принца Вільяма і Кейт Міддлтон зазначив 6-річчя. За традицією, в день народження дитини її батьки поділилися новими офіційними знімками іменинника.

Читайте також:Кенсінгтонський палац опублікував нові портрети принца Джорджа

Дві фотографії, на яких принц Джордж позував у білій футболці, зроблені герцогинею Кембриджською в саду Кенсінгтонського палацу. На третьому знімку хлопчик був відображений, як зазначалося в офіційному блозі титулованої пари, «у відпустці з сім’єю». Це фото також було виконано герцогинею.

© Instagram @kensingtonroyal

Читайте також:Статус зобов’язує: 20 правил, які доводиться дотримуватися юному принцу Джорджу

Користувачі Мережі відзначили, що хлопчик помітно змінився: «Від милого малюка до красивого молодого хлопця!» А також знайшли схожість з принцом Чарльзом, коли майбутній король був приблизно в тому ж віці, що зараз і його старший онук.

© Instagram katemiddleton.id

Первісток Кембриджів успадкував від діда неслухняне волосся, які без акуратною зачіски тут же перетворюються в вихры. У принца Джорджа дідівський «фірмовий» ніс, підборіддя, щоки.

Читайте також:Принц Джордж вразив усіх посмішкою, як у принцеси Діани

Нагадаємо, в ніжному віці хлопчик був неймовірно пухлощеким карапузом з оченятами-гудзичками.

© Instagram @reinodecambridge, @kate_william_family.ir, @princegeorge_cambridge

Але зовнішність дітей змінюється дуже швидко. І коли первісток Кембриджів трохи підріс, щічки пропали, змінився погляд і став більш серйозним. І ось вже очевидна схожість з королем Георгом VI.

 Принц Джордж похож на короля Георга VI© Instagram @erik_thackrey98, @kensingtonroyal

Втім, на батька нинішньої королеви схожий і тато хлопчика – принц Вільямтой самий овал обличчя, високий лоб, форма носа і брів.

© Instagram @thewindsorsfamily

Багато користувачів Мережі прийшли до висновку, що первісток Кембриджів успадкував фамільні риси з боку папи. Гени Віндзорів виявилися сильнішими…

Фамильные черты Виндзоров© Instagram @cambridge_sweden

Хоча там і кров Спенсерів дала про себе знати. У період пухких щічок принц Джордж нагадував шанувальникам англійської королівської сім’ї брата принцеси Діани. Користувачі Мережі порівнювали фото старшого сина Кейт Міддлтон з архівним кадром, зробленим у дитячі роки його бабусі. Було помітно, що хлопчик в один з періодів свого життя успадкував риси Чарльза Спенсера: ті ж світлі волосся, прямі брови, округле обличчя.

© Instagram @_althorp

Цікаво, на кого буде схожий принц Джордж у міру дорослішання?

Фото на анонс: Instagram @princegeorgecharlottelouis