Як зробити ноги стрункими — дієві способи

1909

Зміст:

  • Як зробити ноги стрункими, дотримуючись дієти
  • Як зробити ноги стрункими за допомогою масажу
  • Як зробити ноги візуально довшими
  • Фізичні навантаження в домашніх умовах
  • Вправи для схуднення ніг
  • Красиві ноги привертають увагу протилежної статі, що дозволяє жінці відчувати себе впевнено. З цієї причини слід знати, як зробити ноги стрункими в короткий проміжок часу, наприклад, перед поїздкою на відпочинок. Успішне схуднення полягає в двох принципах – дотримання дієти і виконання спеціальних вправ.

    Як зробити ноги стрункими, дотримуючись дієти

    Приблизно 70% успіху в схудненні залежить від грамотного раціону. Виключення з повсякденного меню жирного, мучного і смаженого дозволить швидко усунути надлишкову набряклість і жирові відкладення, що візуально відіб’ється на зовнішньому вигляді ніг. Перший ефект від дієти стає помітним вже через тиждень.

    Якщо не знаєте, як зробити ноги стрункими, налагодьте своє харчування

    Рекомендується харчуватися невеликими порціями, 5-6 разів на день. У першій половині дня вживаються переважно вуглеводні продукти – овочі, фрукти, каші, цільнозерновий хліб. У другій половині слід налягати на салати, рибу, яйця або пісне м’ясо. За 3 години до сну не рекомендується нічого їсти, але якщо почуття голоду сильне, можна випити перед сном склянку знежиреного кефіру.

    Скупчення зайвої рідини в підшкірно-жировій клітковині провокує появу целюліту. Але він можент зменшитися, якщо ваш раціон буде складатися з пісного м’яса, каш і свіжих овочів і фруктів.

    Основний упор в раціоні слід робити на білкову їжу, а калорії урізуються переважно за рахунок вуглеводів і жирів.

    Важливий дефіцит калорій, завдяки якому ноги стануть немічними. Якщо дефіцит не дотримується, то ноги не схуднуть навіть з посиленими фізичними вправами. Це відноситься і до зниження загальної ваги.

    Як зробити ноги стрункими за допомогою масажу

    Антицелюлітний масаж – найкраще доповнення до дієти та фізичних вправ. Друга назва процедури – лімфодренажний масаж. Механізм його дії полягає в специфічному методі натискання і накочування, що посилено виводить зайву рідину з жирових клітин. Завдяки цій процедурі ноги худнуть вже після 3-4 сеансу.

    При наявності варикозного розширення вен або капілярів будь-які види масажу заборонені.

    Також майстер може запропонувати інші техніки для схуднення ніг. Приміром, медовий масаж виводить не тільки зайву рідину, але і підсилює кровообіг, що покращує якість шкіри. Після процедури ноги стають стрункішими.

    Як зробити ноги візуально довшими

    Фізично подовжити ноги неможливо, але налаштувати пропорції тіла за допомогою одягу можна. Для створення зорового ефекту довгих ніг слід носити брюки або спідниці з завищеною талією.

    Також вітаються підбори, але не надто високі. Високий каблук створює зайве навантаження на пальці стоп, що негативно відбивається на стані здоров’я опорно-рухового апарату.

    Фізичні навантаження в домашніх умовах

    Хоч за допомогою масажу і дієти вдається в короткі терміни зменшити кількість жиру, але при відсутності м’язів схудле тіло виглядає в’ялою. Особливо це актуально в старшому віці.

    Будь-яка фізична вправа дозволяє поліпшити кровообіг, привести м’язи в тонус, що покращує загальний зовнішній вигляд. Рекомендується тренуватися в домашніх умовах, в якості ранкової гімнастики, що надасть енергії на весь день.

    Вправи для схуднення ніг

    Фізичні навантаження безпосередньо не впливають на зменшення жирового прошарку в області стегон. Навпаки, якщо перестаратися з тренуваннями, м’язи збільшуються, а при великій кількості жиру ноги виглядають ще товщі. Грамотна навантаження в сукупності з дієтою зробить ноги підтягнутими.

    худымиРоблять ноги худими не тільки фізичні вправи, але і дієта

    Не існує локального жиросжигания. Якщо мета – зробити ноги менше, то інші частини тіла теж схуднуть. Величезну користь надають аеробні навантаження — біг і стрибки на свіжому повітрі. Щоденні півгодинні пробіжки є секретом не тільки підтягнутих ніг, але і стрункого тіла в цілому.

    Комплекс домашніх вправ включає:

    • присідання – 15-20 разів в 3-4 підходах;
    • стрибки через скакалку – 20-30 разів в 3-4 підходах;
    • випади на кожну ногу по 10-15 в 3-4 підходах;
    • махи ногами в сторони по 20 разів, 3-4 підходу;
    • ягодичный місток по 30 разів, 3-4 підходи.

    Присідати треба з рівною спиною. Важливо тримати рівновагу, не завалюючи коліна всередину. Ширина постановки ніг – на рівні плечей.

    Випади робляться також з рівною спиною, але якщо не вдається утримати рівновагу і відбувається завал в сторони або вперед, вправу можна пропустити.

    Махи ногами в сторони робляться стоячи, по черзі. Рекомендується триматися за стінку. Ягодичный місток робиться лежачи. Суть вправи полягає в підйомі тулуба, з максимальними стисненням сідниць у верхній точці.

    Щоб зробити ноги стрункими, слід дотримуватися збалансованого харчування і відмовитися від сидячого способу життя. Масаж і фізичні вправи прискорять процес схуднення.

    Дивіться далі: як швидко зменшити ікри на ногах