Однакові з особи: Ірина Пегова з сестрою і донькою відпочиває в Ніцці

1678

Ірина Пегова — затребувана актриса і мама чарівної 13-річної доньки Тані. При завантаженому графіку художник вдається прекрасно виглядати і регулярно збирати компліменти шанувальників. Зараз Пегова разом з сестрою і донькою перебуває на відпочинку у французькій Ніцці.

© Instagram @pegovairina

При цьому актриса примудряється кожен день починати з зарядки і пробіжки. Сьогодні Ірина виклала в свій особистий блог відео, на якому присутній не тільки вона, але і її сестра Тетяна. Варто відзначити, що вони дуже схожі.

View this post on Instagram

A post shared by Ірина Пегова (@pegovairina) on Jul 10, 2019 at 11:24pm PDT

Шанувальники вражені силою волі артистки, адже вона займається спортом навіть на відпочинку:

Такі розумники дівчатка! Красуні, спортсменки👏 Так тримати😊

Пали!👏👏👏👏👏👏 Відпочивай! Насолоджуйся!❤️❤️❤️❤️😮

От молодець👏👏👏 відпочинок так відпочинок 👍👍👍👍 насолоджуйтеся 😁

Але ще більший ажіотаж у читачів особистого блогу актриси викликали фото з дочкою, адже вони як дві краплі води схожі один на одного, за винятком кольору волосся. Вчора Ірина з рідними їздила на водоспад, звідки поділилася сімейними знімками.

Подивіться самі, наскільки всі троє схожі!

© Instagram @pegovairina
© Instagram @pegovairina

Шанувальники від таких барвистих фото залишилися в захваті:

Ірина, у вашої донечки дуже красиві очі👍👍👍

Ви така милашка😍😍😍😍 доча красуня😍😍😍 сьогодні з чоловіком дивилися ваш фільм 😊😊😊 чоловікові теж фільм сподобався де ви в ролі, сказав мила така😊

Як завжди найкрасивіші і Кльові ❤❤❤❤ Гарного відпочинку! Ірина , ви чудово виглядаєте 💃💃💃

© Instagram @pegovairina

Актриса відома своїм почуттям гумору, яке шанувальники по достоїнству оцінили в її особистому блозі, адже підписи до фотографій найчастіше дуже забавні. Тому, коли в кінці минулого року Ірина опублікувала серію фотографій з новонародженим немовлям, шанувальники були дуже здивовані. Ще більший ажіотаж викликав той факт, що на фото з Іриною… ляльки!

Мімімішні знімальні дні !!! Яке щастя коли партнери такі податливі (чого хочеш з ними , то і робиш ) , мягонькие( можна скільки завгодно їх жамкать ) і нечутливі можна кусати і щипати і не перебивають Тебе і мовчать ….. та тому що Ляльки !!!!! Ага, — пише Ірина.

© Instagram @pegovairina

Нагадаємо, що Ірина Пегова була одружена з колегою по акторському цеху Дмитром Орловим. У 2011 році зоряна пара розлучилася, але зуміла зберегти дружні стосунки заради доньки. У Ірини з донькою повне взаєморозуміння: вони люблять проводити час разом і подорожувати.

© Instagram @pegovairina
Фото на анонс: Instagram @pegovairina