Одна особа: Кеті Топурія показала рідкісний кадр з мамою

1017

32-річна співачка Кеті Топурія вперше стала мамою 15 червня 2015 року. На світ з’явилася чарівна дівчинка, яку назвали незвичайним ім’ям Олівія. Малятко народилася у шлюбі артистки з бізнесменом Левом Гейхманом, з яким Кеті зустрічалась 4 роки до весілля. Після офіційної реєстрації відносин Топурія і Гейхман також прожили 4 роки разом, але в підсумку прийняли рішення розійтися, залишившись при цьому друзями.

© Instagram @olivia_geykhman

На відміну від більшості вітчизняних зірок, Кеті з задоволенням ділиться зі своїми шанувальниками знімками дочки в особистому мікроблозі, однак фотографії зі своєю сім’єю співачка викладає вкрай рідко. Але вчора ввечері Топурія порадувала шанувальників рідкісним кадром з мамою – Наталією Топурией. Варто відзначити, що деякі риси мами успадкувала й Кеті: такий погляд і пухкі губи.

З днем народження, ма, – підписала знімок співачка.

© Instagram @keti_one_official

До речі, нещодавно день народження відсвяткувала дочка співачки: їй виповнилося 4 роки. На честь цієї радісної події зіркова матуся опублікувала в особистому блозі серію відеороликів з веселого дитячого свята. Торжество вона вирішила влаштувати в Грузії, в невеликому містечку Цхнеті, де живуть її рідні. Дитяче свято прикрасили численні аніматори в костюмах ляльок ЛОЛ, Міккі-Мауса, Чеширського кота і ведмедя зі знаменитого мультфільму «Маша і ведмідь».

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 15, 2019 at 9:14am PDT

А до вересня день народження був у самої співачки: у честь цього прекрасного події її дочка прочитала зворушливий вірш. А сама мама не змогла не поділитися відеозаписом у себе на сторінці.

View this post on Instagram

A post shared by Keti Topuria (@keti_one_official) on Sep 10, 2019 at 8:54am PDT

До речі, не так давно співачка приходила в гості до молодої матусі та популярної телеведучої Регіна Тодоренко і в рамках шоу «П’ятниця з Регіною» відверто розповіла про дочку і розкрила сімейний секрет, чому вони з колишніми чоловіком досі не хрестили дочку.

Вона у нас поки некрещенная, тому що я православна, а Лев сповідує іудаїзм. Ми домовилися, що коли вона підросте, то буде вивчати обидві релігії, а потім сама вибере, чи хоче вона бути православної або іудейкою. Лев не наставивал. Ми просто сіли і домовилися. У нас прекрасні стосунки, – пояснила Топурія.

© Instagram @olivia_geykhman
Фото на анонс: особистий блог зірки.