Майже як американські гірки: співачка Жасмін літає на вертольоті, як у Кейт Міддлтон

877

41-річна Сара Шор, відома шанувальникам як співачка Жасмін, успішно поєднує музичну кар’єру та виховання трьох дітей. Нагадаємо, що від першого шлюбу з бізнесменом В’ячеславом Семендуевым з’явився на світ старший син зірки естради, 22-річний Михайло. Молода людина вже цілком самостійний і живе окремо від мами. Зараз він готується до захисту диплома і вступу до магістратури факультету міжнародних відносин МДІМВ. У нинішньому шлюбі Жасмин з молдавським бізнесменом Ілан Шором народилися дочка Маргарита (7) і син Мирон (3).

Співачка регулярно розповідає шанувальникам про те, як проходять будні, і вчора в її блозі з’явилися кадри з незвичайної подорожі: Жасмин вирушила в Анапу… на вертольоті!

Дякую організаторам за такий атракціон — в Анапу прилетіла на вертольоті 🤪🤪🤪 Майже як американські гірки, дуже круто 🌟🌟🌟 Чекаю вас на концерті в 20.00 на Літній естраді 🥰

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Співачка Жасмін (@jasmin) on Jul 23, 2019 at 7:03am PDT

До речі, на такому ж вертольоті літає Кейт Міддлтон. Нещодавно вона потрапила в об’єктив папараці, коли збиралася летіти на вертольоті з графства Норфолк в Лондон.

spletnik.ru

Варто відзначити, що Жасмин регулярно ділиться новинами і про своїх дітей. Нещодавно, наприклад, вона звернулася до передплатникам з питанням, що її турбує. Справа в тому, що трирічний Мирон – ласун.

Вічна проблема мам маленьких хлопчиків: як нагодувати зожным ПП замість ласощів, до яких так і тягнуться маленькі ручки, – поцікавилася Жасмин. – Мирона від солодощів не відірвати, а от щоб нагодувати нормальною їжею, доводилося мало не танці з бубном влаштовувати (можу, вмію, практикую😂) Міша у мене таким же був (так-так, Мишко, мама знову всі секрети розповіла в инстаграме 😜) У кого маленькі хлопчаки, поділіться заклинанням, як навчити малюків любити брокколі так само сильно, як солодку вату?

© Instagram @jasmin

До речі, 3-річний син восени відправиться в дитячий садок.

Син у нас вивчає англійську і китайську мови, а з 1 вересня віддамо його в дитячий сад, де він буде навчатися. Тому що йому важливо спілкування, він у нас енергійний пацан у всіх сенсах цього слова. Нещодавно він сказав, що готовий одружитися на три роки. Тільки додав: «Можна, щоб вона ненадовго прийшла?“ Мовляв, щоб пограти, а потім вона пішла. Я відповіла, що так не можна, так не одружуються. Він відповів: «Ну добре, я тоді подумаю! — з посмішкою розповіла про сина зіркова матуся.

© Instagram @mironshor
Фото на анонс: Instagram @jasmin