Офіційно: Тіматі та Анастасія Решетова підтвердили, що стануть батьками

714

Про те, що Анастасія Решетова вагітна, шанувальники здогадувалися. Модель ховала животик, викладала в мікроблог архівні фото і відмовлялася коментувати чутки. Тіматі також не давав коментарів про те, чекають він і його кохана дитини.

Читайте також:Екс-дружина Марата Башарова поділилася подробицями майбутніх пологів в Італії

Однак сьогодні популярний репер підтвердив інформацію про те, що Анастасія вагітна. Тіматі опублікував у себе в блозі кадри з спільній фотосесії, на яких животик майбутньої матусі вже досить значний.

© Instagram @timatiofficial
© Instagram @timatiofficial
© Instagram @timatiofficial
© Instagram @timatiofficial

Читайте також:Дочка Тіматі готується стати старшою сестрою

Шанувальники прийшли в захват від такої чудової новини і поспішають привітати Тіматі та Анастасію з майбутнім поповненням.

Я так рада за Вас !!! вітаю від усієї душі!!!!

Ура!!! Нехай тепер народиться синочок, братик Аліси))

Ось це новини! Вітаємо вас від душі!

Кадрами з цієї фотосесії поділилася і майбутня матуся.

Ростемо, — підписала вона знімки.

© Instagram @volkonskaya.reshetova
© Instagram @volkonskaya.reshetova

Нагадаємо, що у Тіматі вже є донька Аліса, матір’ю якої є модель Олена Шишкова. Дівчинку переважно виховує бабуся Симона Юнусова, мама Тіматі, даючи обом батькам займатися кар’єрою.

Відомо, що з нинішньої коханої Анастасією Решетовой Тіматі почав зустрічатися в 2015 році. Знаменитості вкрай рідко розкривають подробиці особистого життя, мабуть, розділяючи відому приказку про те, що щастя любить тишу. До речі, чутки про вагітність Решетовой з’явилися ще минулої осені, коли мама Тіматі повідомила, що Аліса мріє про сестричку. А в січні Анастасія опублікувала в особистому блозі зворушливу фотографію разом з Тіматі, на якій він обіймає її живіт.

Половинка + половинка = ціле ) — багатозначно підписала знімок Решетова.

© Instagram @volkonskaya.reshetova

В одному з рідкісних інтерв’ю Анастасія зізнавалася, що мріє про дітей.

Дуже хочу дітей. Мінімум однієї, максимум чотирьох, як Бог дасть. Первістка хочу хлопчика!

До речі, близька подруга Анастасії, співачка Ханна, сама нещодавно стала мамою чарівної дочки, в кінці травня натякнула, що скоро Тіматі та Анастасії знадобиться дитяча коляска. Причому обіцяла, що передасть їй ту саму, яку свого часу віддала іншій своїй подрузі, співачку Нюшу. А та, в свою чергу, передарувала її Вікторія Лопирьова.

© Instagram @offi_hanna, @nyusha_nyusha

Шанувальники очікують, що зоряна пара найближчим часом більш детально розповість про вагітність, а також про те, як відреагувала на цю новину маленька Аліса.

Фото на анонс: Instagram @volkonskaya.reshetova