Парк розваг прямо в будинку: Дмитро Тарасов показав, як він радіє з донькою

590

31-річний Дмитро Тарасов і 24-річна Анастасія Костенко стали батьками 10 липня 2018 року, вони із задоволенням діляться фотографіями та відео з малятком в соцмережах. До того ж футболіст, за його визнанням, їдучи на збори, дуже сумує за родиною, і знімки з дружиною і донькою допомагають йому морально.

Батько душі не чує в своїй молодшій спадкоємиці: нещодавно на сторінці Дмитра з’явилося відео з першими танцями дочки, на ньому маля сидить за своїм столиком для сніданку і радісно рухає ручками під хіт групи «Руки вгору», поки тато підспівує пісні:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 25, 2019 at 4:19am PDT

Футболіст дуже любить балувати доньку, він навіть влаштував для неї власний парк розваг прямо в будинку! На відео, яке Тарасов сьогодні опублікував у своєму особистому блозі, він допомагає малятку скотитися з гірки.

Гортайте:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 4, 2019 at 4:53am PDT

До речі, такий майданчик є не тільки у Тарасових. Чоловік Ксенії БородіноїКурбан Омарів — опублікував в особистому блозі відеозвіт про те, як Маруся, Теона і Омар освоюють дитячу ігрову в їх новому будинку. На відео видно, що кімната дуже велика і простір дозволяє грати, присвячувати час спорту і займатися іншими важливими дитячими справами — місця точно вистачить усім!

Гортайте:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2018) on Oct 21, 2018 at 9:46am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Omarov Kurban (@zimamoscow) on Oct 20, 2018 at 11:30am PDT

До речі, у футболіста ще є старша дочка від першого шлюбу. Вона росте гарною дівчинкою: 9-річна Ангеліна ходить в модельне агентство, про що з гордістю розповідає її мама, публікуючи фотографії дочки.

© Instagram @taras2686

Нагадаємо, дочка Анастасії та Дмитра з’явилася на світ в клінічному госпіталі Лапино на світ з’явилася донька відомої пари. Спочатку вони не розкривали ім’я дочки, але натяк на нього був зроблений практично відразу після народження малятка — в дитячій кімнаті, прикрашеній квітами, перебував куля з ініціалами «МД».

© Instagram @kostenko.94
Фото на анонс: Instagram @tarasov23