Перше відео: Вікторія Лопирьова показала підрослого сина

856

35-річна модель Вікторія Лопирьова вперше стала мамою на початку лютого цього року: у неї та її коханого Ігоря Булатова народився син, якого назвали Марком Ліонелем. Незважаючи на те, що фотографії спадкоємця в блозі молодої матусі з’являються дуже часто, личко Марка Лео вона розсекретила лише нещодавно, виклавши теплий знімок сина на руках у тата.

© Instagram @lopyrevavika

А ще раніше зіркова мама виклала фото сина обличчям до об’єктиву, але… в бейсболці! Але навіть такий «секретний» знімок призвів прихильників Вікторії та її родини в захват:

Bulatov junior 💚Нехай буде просто

Сын Виктории Лопыревой© Instagram @lopyrevavika

Зате вчора Вікторія поділилася з шанувальниками новим відео з сином і розповіла, що він дуже швидко зростає, хоч і не розкрила цифри:

Як сказав педіатр нещодавно, Марк Ігорович на 45% довше норми.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 23, 2019 at 12:35am PDT

До речі, у піврічному віці син моделі Анастасії Шубской і хокеїста Александра Овечкіна важив майже 11 кілограмів, що досить багато для його віку! Зростанням Сергійко теж вийшов богатирем – тоді він був трохи більше 74 сантиметрів.

© Instagram @nastyashubskaya

Нагадаємо, в одному з перших інтерв’ю в статусі матусі Вікторія розповіла, в честь кого назвала сина і чому у нього подвійне ім’я:

Перше ім’я нашого малюка — Марк — ми вибрали давно. Ми не сперечалися з цього приводу, так як і у мене, і у Ігоря в роду були Марки. Ім’я мені подобається: лаконічне, сильне. Але у сина є й друге ім’я — Лео. Оскільки хлопчик, мама якого так любить футбол, з’явився на світ 5 лютого, в один день з Кріштіану Роналду і Неймаром, ми розцінили це як знак і вирішили, що друге ім’я буде Ліонель, або Лео, як Мессі.

© Instagram @lopyrevavika

Вікторія відверто зізнається в тому, що материнство змінило її дуже сильно:

Бути мамою чудово! Але до цього стану треба звикнути. Перші дні було дивне відчуття — я не могла зрозуміти, як це можливо, що це за диво: ще вчора ти жила як звичайно, і раптом у тебе на руках новий чоловік, зустрічі з яким чекала 9 місяців. Ви знайомитеся, ти роздивляєшся його, прислухаєшся до його дихання, щодня відкриваєш в ньому щось нове, він росте і змінюється на очах. А також знайомиться з тобою. Кажуть, дитина вибирає своїх батьків. Я в це вірю.

© Instagram @lopyrevavika
Фото на анонс: Instagram @lopyrevavika