Перше відео: Марія Кожевнікова з молодшим сином відправилася у відпустку

911

34-річна Марія Кожевнікова активно веде особистий блог. Актриса і багатодітна матуся регулярно розповідає новини про те, які цікаві події відбуваються в її родині. В цей раз Марія поділилася фрагментом відео, на якому вона і молодший син вирушили в авіаподорож. Куди полетіли? В цьому і інтрига…

Хто вгадає ( місто) куди ми летимо, той отримає від мене іменна відео привітання з будь-яким святом брата, свата… — розповіла передплатникам актриса.

View this post on Instagram

A post shared by Марія Кожевнікова (@mkozhevnikova) on Aug 9, 2019 at 12:10am PDT

У коментарях до посту почалося перерахування міст, регіонів Росії і навіть країн, куди, на думку користувачів Мережі, могла відправитися знаменита матуся з дворічним Василем.

Зазначимо, що під час зльоту, коли Марія Кожевнікова записувала відео, малюк з цікавістю дивився на Москву, яка залишалася внизу. Малюк дуже мило повторював за свій мамою «Поки, Москва» і спостерігав за тим, як швидко літак піднімається в густі хмари.

Читайте також:Топ-5: правила перельотів з дітьми від Дмитра Шепелєва

І знову шанувальники актриси не побачили її молодшого синочка (лише почули). Багато з її передплатників сподівалися, що розсекретить Волошки (як називає малюка знаменита матуся) після його дворіччя. Проте день народження вже пройшов, а мати так само вірна своїм принципом. Нагадаємо, в перший народження малюка Марія ділилася з передплатниками:

І ви вже вибачте мене і зрозумійте, але навіть сьогодні я не готова показати Волошки, поки хочу одноосібно насолоджуватися цим смачним дитиною.

© Instagram @mkozhevnikova

А ось як пройшов другий день народження Василя. Декорації замку, аніматори, хамелеони і навіть динозаври — Марія явно постаралася, щоб здивувати малюка! На своїй сторінці в соцмережах актриса зазначила, що вважає необхідним влаштовувати свята дітям навіть у зовсім юному віці.

Хтось вважає, що маленьким дітям не треба справляти день народження, адже все одно не запам’ятають. Відповім:) Вася щодня десятки разів просить поставити йому відео з дня народження — перше, саме популярне, де його вітає один Єгорка:) Це дуже зворушливий момент, коли-небудь його виставлю, – поділилася з передплатниками актриса.

© Instagram @mkozhevnikova

Більше фото і відео:Марія Кожевнікова відсвяткувала день народження молодшого сина

Нагадаємо, у 34-річної Марії Кожевнікової та її чоловіка Євгена Васильєва зростає брава команда богатирів: у дворічного Василя є два старших брата — 5-річний Максим та 4-річний Іван.

© Instagram @ivanbromaksbrovasilek

Як ви думаєте, куди зіркова матуся вирушила разом з молодшим сином?

Фото на анонс: Instagram @mkozhevnikova