Перше фото: сестра Влада Топалова дала своїй новонародженій дочці незвичайне імя

1303

Молодша сестра Влада Топалова, Аліна, працює огранізатором урочистостей. Саме вона організувала весілля брата і Регіни Тодоренко, які виховують 9-місячного сина Михайла. Незабаром після одружитися старшого брата Аліна оголосила про те, що йде у декретну відпустку.

Instagram@reginatodorenko

І ось, нарешті, в родині Аліни та її чоловіка, бізнесмена Томаса Несона, з яким вона живе в Таллінні, сталося поповнення. У подружжя народилася донька, яку вони назвали незвичайним ім’ям Тейя. Перше фото малятка щаслива матуся опублікувала у своєму особистому блозі:

Ласкаво просимо у світ, малятко Тейя. Мрії збуваються. 22.09.2019. #theianeson, – підписала вона знімок.

Instagram@alina_topalova

Передплатники Аліни почали вітати її з цією радісною подією в житті кожної родини:

Боже❤️❤️❤️😭😭😭😭яке щастя!!! Вітаю, батьки!!!!❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Вітаємо Аліночка!!!! Щиро дуже дуже раді за вас! Двоюрідні малюки майже ровесники — весело будуть грати разом!

Вітаю😍😍😍😘 Щастя малятку і здоров’я❤

❤️❤️❤️❤️❤️ ростіть щасливими, здоровими, коханими!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻☀️

Урааааааа ❤️❤️❤️❤️💜 🌷Новий квіточка прийшов у життя 💜

Instagram@alina_topalova

А нещодавно Аліна розповіла про те, як змінилося її життя після весілля і вагітність:

Сьогодні рівно місяць, як ми чоловік і дружина (вчора я навіть отримала новий паспорт). Через пару днів після весілля моя мама запитала мене «Ну скажи ж, що все змінилося?» Я тоді відповіла «так, звичайно». Але ось я проводила тільки що чоловіка в аеропорт і їду назад і думаю — а що змінилося? Особисто у мене все помінялося не з розписом, а з вагітністю. Вагітність стала для мене надконцентрацією жіночності і мого жіночого початку. Ось вже 8 місяців, як я повільніше, тихіше, м’якше, ніжніше і добрішим, ніж я думала я здатна бути. Разом з цим я на рівні інстинктів відчула, що моя доля пролягає ось тут, поряд з цим дивним людиною. Я навчилася домовлятися і слухати, замість того, щоб тікати.

А розпис — це дуже зворушливо. Це якесь цунамі ніжності, простого людського щастя і «співучого серця» у нашому шаленому, шаленому, досить агресивному світі. І як же приємно говорити про нього «мій чоловік»! Це так мило… І якось дуже романтично.І так само мило то і справа помічати нове кільце на своєму пальці.Звичайно, на ділі штамп у паспорті is just that — штамп у паспорті. Тут всі праві.Але, Боже, який же це невичерпне привід для внутрішньої теплої, радісної усмішки. Милий, люблю тебе! Яке чарівне початок❤️

Читайте також:

  • Зворушує до сліз: Влад Топалов поділився романтичним відео з весілля в Італії
  • Зворушує до сліз: Влад Топалов поділився романтичним відео з весілля в Італії
  • «Тільки батьки зрозуміють»: Влад Топалов поділився зворушливою сімейною історією
Фото на анонс: Instagram@alina_topalova