Плед «літній» або куди подіти залишки пряжі

243

Здрастуйте все! цього літа у мене була мета: прилаштувати пряжу, подаровану однокласницею моєї молодшої сестри. Пряжа була після пожежі — в жахливому стані. Показала пряжу-бідолаху тут — https://www.stranamam.ru/post/14813297/и поки у мене через відсутність натхнення була тривала перерва у в’язанні пледа «всі прапори в гості до нас», я вирішила підтримати себе чимось веселим. А «веселощів» було-хоч відбавляй! достатня кількість залишків від попереднього проекту, ну, і свої знахідки в скринях-пакетах.

Задивлялася на яскраві пледи на pinteres вже давно!

Недовго я думала, за якою схемою в’язати. Згадала, як шикарно виглядає візерунок ванесси монторо. Його і вибрала.

Ну, і почалося )))

Я отримала море задоволення під час в’язання! хоч який шматочок пледа ні візьми-цікаво розглядати!

Пряжа-то різна по товщині і складу, тому «грала» з гачками: то товщі, то тонше. Пряжу міксувала всяко-різно. Підбирала навіть найменші залишки-аби не валялися!

Плед вийшов зовсім не дитячий — 136*196см. Вага -2638г.

Ще більше фотографій в альбомі -https://www.stranamam.ru/album/14761659/#photo14804172

Десь візерунок досить щільний, десь зовсім «вентильований». Але призначення своє плед виконує-тепло під ним!поки в’язала, вирішила, що і «прапори», і цей плед відвезу варюшке (вона ж стільки пряжі привезла!) тим більше, що у них знову сталося нещастя — вдруге пожежу пережили.

Залишилося у мене зовсім небагато бежево-коричневої пряжі. Думаю, що з часом, коли накопичаться ще якісь залишки, можна буде повторити таку ненудну «утилізацію».